Browser-ul Samsung Internet primește noi funcții pentru Wear OS

69
Wear OS Samsung Internet Browser
Sursă foto: SamNews24

Samsung a lansat zilele trecute o actualizare a browserului Samsung Internet pentru Wear OS. Noua actualizare schimbă versiunea browserului web în 3.2.00.8 și aduce o funcție mai mult decât necesară pentru utilizatori. Este vorba despre capacitatea de a redirecționa pagini pe modelele Galaxy Watch și de a merge la paginile web anterioare și de a redirecționa pagini web pe ceasurile inteligente care nu sunt Samsung Wear OS.

Până acum, când navigați pe web cu browserul de internet Samsung pentru Wear OS de pe un Galaxy Watch, puteți merge la paginile anterioare făcând clic pe butonul fizic înapoi al dispozitivului purtat. Cu toate acestea, nu a existat nicio opțiune de a trimite pagini. Posibilitatea de a reveni la o pagină folosind butonul hardware era disponibilă numai dacă setați butonul înapoi la opțiunea „Mergeți la ecranul anterior”. Totuși, această opțiune era disponibilă numai pe ceasurile inteligente Samsung. Nu era disponibilă pe ceasurile inteligente de la alte mărci, cum ar fi Google Pixel Watch, potrivit SamMobile.

Jurnalul de modificări pentru versiunea 3.2.00.8 a browserului de internet Samsung pentru Wear OS aduce „funcția înapoi și înainte”. Asta înseamnă că noua versiune a aplicației vă permite să mergeți la paginile anterioare sau să redirecționați paginile.

În prezent, nu există informații dacă browserul web vă permite să faceți acest lucru folosind gesturi. De exemplu, glisând de la dreapta la stânga a ecranului pentru a reveni și glisând de la stânga la dreapta ecranului pentru a merge înainte sau făcând clic pe înapoi și butoanele de înainte în partea de sus sau de jos a afișajului.

Samsung Internet a fost creat în 2012 și vine preinstalat pe dispozitivele Galaxy. Din 2015 este disponibil și din Google Play Store. Are peste un miliard de descărcări din Play Store. Browserul Samsung este disponibil doar pe Android.

Indiferent de caz, acum puteți redirecționa pagini în browserul de internet Samsung pentru Wear OS de pe un Galaxy Watch. În ceea ce privește persoanele care folosesc acest browser web pe ceasuri inteligente non-Samsung, acum pot merge la paginile web anterioare și pot redirecționa pagini web. Acest lucru nu putea fi făcut până acum.

Pentru a actualiza browserul de internet Samsung pe Galaxy Watch, accesați Google Play Store, glisați de sus în josul ecranului și selectați Aplicațiile mele. Dacă vedeți o actualizare pentru aplicație, faceți clic pe aplicație și apăsați pe Actualizați.