Browserul Samsung Internet cu One UI disponibil în versiune stabilă

907

Samsung a lansat de aproximativ o lună versiunea beta 9.2.00.47 pentru Samsung Internet. După ce a fost disponibil timp de o lună în versiune beta acum browser-ul Samsung Internet cu noul One UI este disponibil în versiune stabilă.

Există mai multe browsere pe Android pentru a naviga pe internet. Încet, dar sigur, Samsung Internet își câștigă un loc tot mai bun între acestea. La sfârșitul lui decembrie 2018 browser-ul Samsung Internet a depășit numărul de 1 miliard de instalări. Acum noua actualizare a interfeței Samsung Internet este disponibilă în versiune stabilă și vine cu mai multe caracteristici noi.

Datorită acestei noi actualizări, care aduce aplicația la versiunea 9.2.00.47, Samsung a introdus printre altele câteva caracteristici noi. Cea mai importantă, în special, se referă la implementarea unei noi interfețe pentru utilizatori, bazată pe stilul de personalizare a software-ului One UI. Samsung a introdus recent One UI odată cu actualizarea pe smartphone-uri și tablete cu Android 9 Pie.

Samsung Internet cu noua caracteristică Smart Anti-Tracking

Printre noutățile apărute, designul se conformează diagramei grafice One UI, potrivit  site-lui italian HDblog De asemenea, noua interfață pe lângă modificările de design, aduce și o caracteristică importantă de confidențialitate numită Smart Anti-Tracking. Se bazează pe o tehnologie concepută pentru a vă proteja confidențialitatea. Smart Anti-Tracking, este ceva care va încerca să vă reducă șansele de a vedea anunțuri despre ceva ce ați căutat pe un anumit site. De exemplu, dacă ați căutat vreodată ceva pe Google, va bloca aceste anunțuri, de cele mai multe ori foarte deranjante.

Numele motorului de căutare Google provine dintr-o greșeală a cuvântului „googol” ce înseamnă numărul 1 urmat de 100 de zerouri. Numele a fost a selectat pentru a indica că motorul de căutare este destinat să furnizeze cantități mari de informații. În trimestrul patru 2018 Google avea 98.771 de angajați.

Printre celelalte noutăți, putem menționa o îmbunătățire a Night Mode, care nu mai poartă acest nume și devine Dark Mode în setările browserului. Acest mod se aplică tuturor paginilor web și elementelor de interfață ale browserului. Această opțiune poate fi activată și dezactivată după cum doriți din setările aplicației. Noua actualizare aduce și suport WebAPK și îmbunătățirea generală a performanțelor și a remedierilor de erori.

Versiunea 9.2 Samsung Internet browser este deja disponibilă, dar actualizarea ar putea dura câteva zile pentru a ajunge la toți utilizatorii. Noua versiune de Samsung Internet este deja disponibilă pentru descărcare în Magazinul Play și APKMirror.