Acasă Stiri Samsung poate întrerupe seria Galaxy S20 înaintea vânzării seriei S21

Samsung poate întrerupe seria Galaxy S20 înaintea vânzării seriei S21

Samsung a lansat recent seria Galaxy S21 cu disponibilitate la vânzare din 29 ianuarie. Compania a introdus, așa cum ne-a obișnuit în ultimul timp, trei modele: Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra. Pe fondul unei lansări extravagante, compania pare să fi întrerupt în liniște seria Samsung Galaxy S20. Site-ul global Samsung prezintă seria S20 ca fiind „epuizată”.

Dacă vizitați site-ul oficial Samsung, acesta va afișa Samsung Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra ca fiind epuizate. Mai mult, același lucru se reflectă pe mai multe site-uri oficiale Samsung din lume. De asemenea, telefoanele nu sunt disponibile nici pe piețele din Marea Britanie și China. Noua politică Samsung, dacă este, cel puțin momentan este o dezamăgire pentru cei care doreau să cumpere un smartphone Samsung Galaxy S20 mai ieftin.

Totuși, smartphone-urile sunt disponibile în prezent pentru cumpărare de la vânzători terți precum Amazon. Deocamdată, pare să existe încă telefoane S20 stoc. Este posibil ca după apariția pe piață a modelelor S21 stocul de S20 să se epuizeze în câteva săpătmâni.

Seria Galaxy S20 poate fi trasă pe linie moartă

Întreruperea telefoanelor din seria anterioară este o practică obișnuită în lumea telefoanelor, dar rareori se întâmplă imediat. Dispozitivele mai vechi tind să fie epuizate la aproximativ doi ani de la lansare, chiar mai mult pentru telefoanele populare. Numai că seria S20 nici nu a împlinit măcar un an. A fost lansată în 11 februarie 2020.

Acest lucru poate fi rezultatul vânzărilor slabe ale seriei S20 în anul trecut pe fondul pandemiei care a panicat lumea. Majoritatea oamenilor au fost mai preocupați de siguranța medicală decât de o investiție într-un telefon scump. Vânzările au început lent și au continuat tot așa. Acum, cu gama Samsung Galaxy S21 disponibilă la un preț redus, în comparație cu S20, gigantul tech probabil va scoate din fabricație seria Galaxy S20.

NewsNow este un site de știri cu sediul la Londra lansat în 1997. NewsNow are o cotă de piață de 20%, este al doilea cel mai mare site de agregare a știrilor de pe internet, după Google News. Site-ul este vizitat de peste 12 milioane de utilizatori lunar.

Deocamdată Samsung nu a declarat nimic în această privință, conform MySmartPrice. Informația a ajuns la noi de la acest site prin intermediul NewsNow. Când a fost întrebat despre eliminarea dispozitivelor Samsung Galaxy S20, Samsung a răspuns: „Samsung va continua să vândă Samsung Galaxy S20 FE. Disponibilitatea întregii linii S20 va varia în funcție de regiune”.

Acest lucru înseamnă că cei care erau pregătiți pentru un S20 mai ieftin vor găsi un refugiu sigur în Samsung Galaxy S20 FE. Un smartphone care a fost și el ieftinit de Samsung.

Stiri

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...

Galaxy A32 are acum o opțiune 4G, modificări față de varianta 5G

În ianuarie Samsung a dezvăluit cel mai ieftin model 5G, Galaxy A32 5G, care se așteaptă să fie lansat în curând în...