Samsung Electronics investește peste 1 miliard $ în producția de CIP-uri

1393

Samsung Electronics Co. Ltd, a declarat că intenționează să investească mai mult de 1 miliard $ până la sfârșitul lunii iunie 2017, pentru a stimula producția de CIP-uri de system, la Austin în Texas, în Statele Unite, pentru a satisface cererea tot mai mare din acest domeniu.

De la deschiderea unui magazin în 1996 în Austin, Samsung a investit mai mult de 15 miliarde $, fiind cea mai mare investiție internațională din orașul Austin în Texas.

Compania Sud-Coreană, al doilea cel mai mare producător de procesoare din lume în spatele Intel Corp, a declarat că investița sa ar stimula producția de cip-uri pentru dispozitive mobile la unitățile de producție deja existente în oraș.

Samsung a fabricat, de asemenea, cips-uri pentru cel mai mare rival al său de pe piața smartphone, Apple.

Suma investită aici reprezintă doar un procent din suma prevăzută de Samsung pentru investiții.

Această alocare de fonduri vine dupa ce compania Sud-Coreană a declarat săptămâna trecută că investițiile de capital vor crește la un nivel record de 24 miliarde $. 13,2 miliarde $ sunt alocate pentru activitatea de producție de semiconductoare.

Samsung nu a făcut nici un pronostic privind creșterea producției și nici ce așteaptă să obțină prin această investiție, nici dacă capacitatea de producție va fi mărită.

SURSĂReuters