Samsung „iTest”: permite utilizatorilor de iPhone-uri să încerce One UI

442
Samsung iTest aplicatie pentru utilizatorii iPhone pentru a incerca One UI
Sursa Foto: androidauthority.com

Aplicația web Samsung „iTest” permite posesorilor de iPhone-uri să utilizeze o versiune simulată a interfeței Samsung One UI pe telefoanele lor. Aplicația este limitată, dar, în general, face o treabă excelentă completată cu notificări simulate și chiar acces la Samsung Galaxy Store.

Samsung „iTest” este disponibilă momentan doar în Noua Zeelandă, dar oricine din lume care are un iPhone o poate verifica. Tim Cook, directorul general Apple, a menționat recent în prezentării rezultatelor financiare Apple că a existat o creștere semnificativă a numărului de utilizatori care au părăsit Android pentru iPhone. Android este cel mai mare sistem de operare mobil din lume, dar în acest context este clar că are probleme.

Samsung „iTest” pentru interfața One UI pe iPhone

Samsung se pare că nu a ratat această informație. Aparent ca răspuns la informația lansată de Tim Cook, Samsung a lansat o aplicație web pentru utilizatorii de iPhone. Aplicația Samsung „iTest” pune o versiune simulată de Android pe un iPhone, conform AndroidAuthority. În acest fel îi oferă utilizatorului de iPhone șansa de a simți experiența Samsung Galaxy fără a schimba hardware-ul.

Aplicația gratuită este în prezent disponibilă în Noua Zeelandă. Oricine are un smartphone Apple iPhone 7 sau un model mai nou poate vedea ce poate face interfața Samsung. Potrivit MacRumors, aplicația Samsung „iTest” este surprinzător de robustă. Puteți deschide aplicații, verificați sertarul de aplicații și chiar să efectuați o vizită magazinului Galaxy. Veți vedea chiar notificări fictive periodice pentru a avea o idee despre experiența generală.

Timothy Donald „Tim” Cook. Din 2011, când a preluat Apple, până în 2020, Cook a dublat veniturile și profitul companiei, iar valoarea de piață a companiei a crescut de la 348 miliarde de dolari la 1,9 trilioane de dolari.

Desigur, există unele limitări ale interfeței Samsung One UI 3.0 în Samsung „iTest”.  Multe aplicații nu sunt la funcționalitate maximă, iar altele duc doar la o pagină statică. Notificările vor apărea prin iOS, nu prin iTest, astfel încât s-ar putea distruge puțin experiența.

Totuși este minunat să vezi Samsung One UI pe un iPhone realizat atât de bine fără instalarea necesară. Se pare că Samsung nu are nicio problemă în a pune bețe-n roate companiei Apple. De exemplu, Galaxy Store pune mult accent pe disponibilitatea Fortnite. Este o facilitate pentru jocuri la care utilizatorii de iPhone nu au acces.

Doar timpul va spune dacă această strategie face ca unii utilizatori de iOS să treacă la Android. Samsung arăta utilizatorilor iPhone că lucrurile sunt altfel în grădina sa.