Samsung Jet, un nou aspirator fără fir de înaltă performanță

912
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a prezentat ieri o nouă gamă de aspiratoare fără fir Samsung Jet, împreună cu un Clean Station o soluție de curățare finală care curăță automat praful adunat de Samsung Jet. Noul aspirator fără fir combină performanțe puternice și caracteristici convenabile pentru a oferi o soluție ideală de curățare igienică.

Noul Samsung Jet are un grad ridicat de utilizare și poate genera până la 200W (150W pentru Samsung Jet Light) de putere de aspirație. Noile aspiratoare Samsung vor fi lansate în sud-estul Asiei, în luna martie. Va urma lansarea în Statele Unite, Europa, China și CSI. Specificațiile produsului pot varia ușor în funcție de regiunea în care este comercializat aspiratorul.

Angajamentul nostru este de a crea aspiratoare care să ofere o experiență de curățare diferențiată consumatorilor cu seria Samsung Jet”. A spus Eugene Chung, vicepreședinte Global Product Management Group la Digital Appliances Business, Samsung Electronics, conform NewsSamsung. „În ciuda capacităților de aspirație foarte puternice ale Samsung Jet, corpul său a fost proiectat pentru a fi ușor, permițând clienților noștri să se bucure de funcțiile ușor de utilizat ale Jet-ului cât mai confortabil.”

Soluție puternică de curățare cu noul Samsung Jet

Capacitatea de aspirație a lui Samsung Jet este posibilă datorită motorului Digital Inverter și a sistemului sistemul Jet Cyclone. Digital Inverter Motor include un capac sudat cu ultrasunete și un difuzor care optimizează fluxul de aer. Acesta permite aspiratorului Samsung Jet să mențină un nivel ridicat de eficiență energetică necesar pentru a genera un nivel semnificativ de putere de aspirație. Între timp, sistemul Jet Cyclone are nouă diuze de aspirare separate, fiecare cu 3 căi de intrare multi-aer pentru a minimiza pierderea puterii de aspirație, în timp ce prind în siguranță particule fine de praf care sunt aspirate în aspirator.

Primul model de aspirator manual a fost inventat în 1860 de către Daniel Hess din West Union, Iowa. A purtat denumirea de „măturător de covoare”, a strâns praful cu o perie rotativă și avea un burduf pentru aspirație. Daniel Hess a primit un patent (US No. 29.077) pentru invenția sa la 10 iulie 1860.

Utilizatorii se pot bucura, de asemenea, de un timp mai mare de folosire cu o baterie de înaltă capacitate. Bateria de lungă durată se adresează nevoilor consumatorilor pentru un aspirator care poate fi folosit timp de o oră cu o singură încărcare. Și din moment ce bateria poate fi ușor scoasă și înlocuită cu o rezervă, utilizatorii pot curăța până la două ore într-o singură sesiune de curățenie.

Samsung Jet vine de asemenea echipat cu o gamă variată de perii motorizate extrem de eficiente. Acestea oferă diverse soluții de curățare pentru a se potrivi diferitelor stiluri de viață ale consumatorilor, obiceiurilor de curățare și tipurilor de podele.

Caracteristici igienice pentru obiceiurile sănătoase cu Samsung Jet

Cel mai bun sistem de filtrare HEPA din 5 straturi se află pe Samsung Jet, Acest sistem reflectă angajamentul Samsung de a asigura siguranța și sănătatea utilizatorilor săi. Verificat și certificat de British Allergy Foundation (BAF), filtrul de înaltă performanță captează 99,999% din particule de praf și alergeni.

Coșul de praf este lavabil și tamburul cu perie care se poate detașa cu un singur clic sunt, de asemenea, caracteristici cheie ale întreținerii igienice și convenabile, deoarece pot fi spălate complet fără probleme. Coșul de praf poate fi îndepărtat fără efort, astfel încât utilizatorii pot pur și simplu să înlăture praful și să spele toate părțile. Tamburul rotativ intern situat pe capul aspiratorului este de asemenea detașabil cu un singur clic, ceea ce înseamnă că poate fi spălat și separat.

Soluție de eliminare curată și convenabilă

Proaspăt lansat sistemul Clean Station este o soluție inovatoare de eliminare a prafului care golește automat coșul de praf al aspiratorului Samsung Jet pentru a oferi utilizatorilor un mod mai simplu de folosire a acestuia. Clean Station încorporează un sistem avansat de filtrare a prafului. Acesta rezolvă problema prafului care zboară peste tot în timp ce se aruncă praful colectat din recipientul de vid.

Clean Station este impermeabil și a fost certificat de Underwriters Laboratories pentru a împiedica eliberarea de praf ultrafin în aer în timp ce coșul de praf este golit. Designul său etanș împiedică emisiile de 400 de ori mai eficient decât coșurile de praf convenționale. De asemenea, are propriul său sistem de filtrare HEPA de 5 straturi, pentru a asigura un aer mai pur în cameră.

Clean Station are și o tehnologie cu impulsuri de aer, care suflă aerul din interior pentru a se scutura praf prins. Praful este apoi colectat într-un micro-sac în interiorul mașinii, care poate fi înlocuit cu ușurință la fiecare două-trei luni.

Samsung Jet un aspirator comod cu utilizare fără efort

Samsung Jet încorporează diferite caracteristici și aspecte de design care fac procesul de curățare mai convenabil. De exemplu, afișajul digital integrat arată starea aspiratorului, cum ar fi nivelul de putere și tipul periei. De asemenea, avertizează utilizatorii dacă există probleme cu bara de perii sau alte blocaje. Acest lucru ajută utilizatorii să își mențină aspiratorul în condiții optime.

Stația de încărcare 2 în 1 de la Samsung Jet poate fi ajustată pentru a se potrivi cu orice stil de viață al casei, permițând utilizatorilor să stocheze și să-și încarce aspiratorul mai convenabil. Stația de încărcare poate fi acum montată pe perete, astfel încât utilizatorii care vor să economisească spațiu pot profita de această opțiune. Poate fi de asemenea utilizat ca încărcător de sine stătător pentru o stocare mai flexibilă.

Samsung Jet cântărește doar 1,66 kg pentru Jet și 1,48 kg pentru Jet Light. Acest lucru le face cu 12% și 21% mai ușoare decât modelele anterioare Samsung VS8000.