Acasă Stiri Samsung la Jocurile Olimpice de Tineret Buenos Aires 2018

Samsung la Jocurile Olimpice de Tineret Buenos Aires 2018

Samsung Electronics este partenerul Comitetului Olimpic Internațional. Acum Samsung își continuă angajamentul față de Mișcarea Olimpică, găzduind o serie de activități la Jocurile Olimpice de Tineret 2018 de la Buenos Aires. În timpul Jocurilor Olimpice, sportivii și fanii vor putea să experimenteze tehnologia de ultimă oră a companiei Samsung.

Samsung și-a început implicarea în Jocurile Olimpice în calitate de sponsor la Jocurile Olimpice din Seul 1988. Începând cu Jocurile Olimpice de iarnă Nagano 1998, compania și-a extins angajamentul față de Mișcarea Olimpică ca Partener Olimpic la nivel mondial în categoria echipamente de comunicații fără fir, platforme și dispozitive mobile.

Credința că lumea posedă posibilități nesfârșite începe de la o vârstă fragedă”. A spus Younghee Lee, vicepreședinte executiv, Samsung Electronics.Oferim tinerilor fani de la Buenos Aires 2018 experiențe interesante, alimentate de cea mai recentă tehnologie„.

Pentru a sărbători Jocurile Olimpice pentru Tineret, Samsung oferă experiențe de vizionare imersive și interactive. În locuri special amenajate vor fi expuse cele mai recente produse și tehnologii de comunicații fără fir. Se găsesc acolo Galaxy S9 și S9+, Gear IconX – asociate cu Galaxy S9 și S9+ și Galaxy Tab S4 . Timp de douăsprezece zile, două locații vor fi deschise publicului în Buenos Aires – unul la Parcul Olimpic pentru Tineret și celălalt la Abasto Mall. Aici Samsung va permite tuturor să participe la Jocurile Olimpice de Tineret prin intermediul tehnologiei mobile.

Jocurile Olimpice de Tineret – Youth Olympic Games (YOG) se organizează pentru tinerii sportivi cu vârste între 15 și 18 ani. Jocurile Olimpice de Tineret din 2018 au loc între 6 și 18 octombrie. Vor participa 4.000 de sportivi din 206 de țări. România participă cu 34 de sportivi.

Participanții vor avea o experiență activă cu ultimele tehnologii Samsung

În timpul Jocurilor Olimpice de Tineret, fanii, sportivii și vizitatorii expozițiilor Samsung vor putea să interacționeze cu cea mai recentă tehnologie a gigantului high-tech și să stabilească conexiuni semnificative printr-o varietate de activități.

  • Experiență activă: Fanii și vizitatorii vor participa la experiențe alimentate de tehnologia Samsung. Vor găsi aici Tabela Interactivă, Galeria mea Emoji, Super Slow-mo Football Challenge și Galaxy Fitness.
  • Experiență impecabilă VR: Ofertele unice VR 4D propulsate de Galaxy S9 și S9+ vor fi disponibile pentru fani. Ei pot trăi experiențe exotice, printre altele, de canotaj și de sporturi de iarnă.
  • Experiențe mobile pentru produse și accesorii: Standurile Olimpice Samsung vor oferi oportunități de testare a produselor Samsung. Vor putea fi testate Galaxy S9 și S9+, Gear IconX – asociate cu Galaxy S9 și S9+ și tableta Galaxy Tab S4.

Ca parte a scopului său de a răspândi Spiritul Olimpic și de a ajuta fanii să participe la cea mai mare sărbătoare cultural-sportivă din lume, Samsung a deschis numeroase magazine la Buenos Aires. Prin intermediul unei brățări electronice Pass, concepută de Samsung publicul are acces gratuit la cele patru Parcuri Olimpice de Tineret și la stadioanele de competiții, precum și la peste 1.200 de activități culturale. Aproape 600.000 de cereri pentru Pass au fost deja procesate.

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....