Acasă Stiri Samsung la Jocurile Olimpice de Tineret Buenos Aires 2018

Samsung la Jocurile Olimpice de Tineret Buenos Aires 2018

Samsung Electronics este partenerul Comitetului Olimpic Internațional. Acum Samsung își continuă angajamentul față de Mișcarea Olimpică, găzduind o serie de activități la Jocurile Olimpice de Tineret 2018 de la Buenos Aires. În timpul Jocurilor Olimpice, sportivii și fanii vor putea să experimenteze tehnologia de ultimă oră a companiei Samsung.

Samsung și-a început implicarea în Jocurile Olimpice în calitate de sponsor la Jocurile Olimpice din Seul 1988. Începând cu Jocurile Olimpice de iarnă Nagano 1998, compania și-a extins angajamentul față de Mișcarea Olimpică ca Partener Olimpic la nivel mondial în categoria echipamente de comunicații fără fir, platforme și dispozitive mobile.

Credința că lumea posedă posibilități nesfârșite începe de la o vârstă fragedă”. A spus Younghee Lee, vicepreședinte executiv, Samsung Electronics.Oferim tinerilor fani de la Buenos Aires 2018 experiențe interesante, alimentate de cea mai recentă tehnologie„.

Pentru a sărbători Jocurile Olimpice pentru Tineret, Samsung oferă experiențe de vizionare imersive și interactive. În locuri special amenajate vor fi expuse cele mai recente produse și tehnologii de comunicații fără fir. Se găsesc acolo Galaxy S9 și S9+, Gear IconX – asociate cu Galaxy S9 și S9+ și Galaxy Tab S4 . Timp de douăsprezece zile, două locații vor fi deschise publicului în Buenos Aires – unul la Parcul Olimpic pentru Tineret și celălalt la Abasto Mall. Aici Samsung va permite tuturor să participe la Jocurile Olimpice de Tineret prin intermediul tehnologiei mobile.

Jocurile Olimpice de Tineret – Youth Olympic Games (YOG) se organizează pentru tinerii sportivi cu vârste între 15 și 18 ani. Jocurile Olimpice de Tineret din 2018 au loc între 6 și 18 octombrie. Vor participa 4.000 de sportivi din 206 de țări. România participă cu 34 de sportivi.

Participanții vor avea o experiență activă cu ultimele tehnologii Samsung

În timpul Jocurilor Olimpice de Tineret, fanii, sportivii și vizitatorii expozițiilor Samsung vor putea să interacționeze cu cea mai recentă tehnologie a gigantului high-tech și să stabilească conexiuni semnificative printr-o varietate de activități.

  • Experiență activă: Fanii și vizitatorii vor participa la experiențe alimentate de tehnologia Samsung. Vor găsi aici Tabela Interactivă, Galeria mea Emoji, Super Slow-mo Football Challenge și Galaxy Fitness.
  • Experiență impecabilă VR: Ofertele unice VR 4D propulsate de Galaxy S9 și S9+ vor fi disponibile pentru fani. Ei pot trăi experiențe exotice, printre altele, de canotaj și de sporturi de iarnă.
  • Experiențe mobile pentru produse și accesorii: Standurile Olimpice Samsung vor oferi oportunități de testare a produselor Samsung. Vor putea fi testate Galaxy S9 și S9+, Gear IconX – asociate cu Galaxy S9 și S9+ și tableta Galaxy Tab S4.

Ca parte a scopului său de a răspândi Spiritul Olimpic și de a ajuta fanii să participe la cea mai mare sărbătoare cultural-sportivă din lume, Samsung a deschis numeroase magazine la Buenos Aires. Prin intermediul unei brățări electronice Pass, concepută de Samsung publicul are acces gratuit la cele patru Parcuri Olimpice de Tineret și la stadioanele de competiții, precum și la peste 1.200 de activități culturale. Aproape 600.000 de cereri pentru Pass au fost deja procesate.

Stiri

Samsung va lansa trei noi procesoare Exynos în 2021

Samsung se numără printre acei producători de smartphone-uri, foarte rari, care își produc și propriile procesoare. Gigantul tech sud-coreean dezvoltă permanent noi...

Următorul Samsung Galaxy Watch ar putea rula Werar OS în loc de Tizen

Mai multe dovezi din ultimul timp indică faptul că Samsung dezvoltă un dispozitiv purtabil cu Wear OS numit în cod intern „Merlot”....

Samsung îmbrățișează noile standarde de eficiență energetică ale UE

În martie 2021 se vor introduce noile etichete energetice ale Uniunii Europene pentru aparatele de uz casnic. Acest lucru a fost stabilit...

Samsung Galaxy XCover 5 lansat, construit pentru medii dificile

Samsung a lansat noul Galaxy XCover 5, un dispozitiv robust, dar sofisticat, conceput pentru a face față sarcinilor solicitante. Satisfăcând nevoile unei...

Samsung primul loc în cota de piață în America Latină și EMEA în 2020

Samsung și-a extins și mai mult prezența pe piața de smartphone-uri din America Latină anul trecut. În acest fel compania și-a consolida...

Samsung Galaxy A32 4G cu afișaj AMOLED de 90Hz lansat în India

Samsung Galaxy A32 4G a fost lansat oficial în India. Acesta vine cu un afișaj Super AMOLED cu o crestătură în formă...

Samsung Galaxy S21 FE va fi cel mai ieftin model din seria Galaxy S21

Samsung a lansat Galaxy S20 Fan Edition, ca model entry-level din seria high-end Galaxy S20. Dispozitivul a fost echipat cu un afișaj...