Samsung demarează oficial campania pentru jocurile Olimpice Paris 2024

109
Olympic Rendezvous @ Samsung
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Cu mai puțin de 100 de zile până la Paris 2024, Samsung, partener oficial al Jocurilor Olimpice și Paralimpice la nivel mondial, a dat startul campaniei sale „Open Always Wins”, care celebrează valorile comune ale Samsung și Jocurile Olimpice și Paralimpice. Compania a anunțat inaugurarea locației sale „Olympic Rendezvous @ Samsung | Champs-Elysées 125”. Noul spațiu dedicat Jocurilor Olimpice este situat în inima Parisului.

Anunțat în luna ianuarie, mesajul „Open Always Wins” al Samsung exprimă convingerea brandului că deschiderea permite posibilități infinite și va fi centrul programului său pentru Paris 2024. Campania nouă, lansată ieri, aduce la viață „Open Always Wins” prin poveștile skaterului Aurélien Giraud (Franța), a sprinterului paraolimpic Johannes Floors (Germania) și a breakdancerului Sarah Bee (Franța), arătând cum deschiderea îți oferă posibilitatea de a realiza lucruri extraordinare.

„În calitate de partener mondial al Jocurilor Olimpice și Paralimpice, am fost un promotor al inovației. Compania a oferit tehnologie de vârf și experiențe de neuitat la Jocurile Olimpice timp de aproape 40 de ani. Modul în care ne bucurăm de Jocurile Olimpice s-a schimbat dramatic de-a lungul timpului. Tehnologia a jucat un rol crucial în aducerea spiritului olimpic la viață. Acest lucru este cu atât mai adevărat acum, când prezentăm „Jocuri deschise tuturor”. Suntem entuziasmați să aducem fanii și sportivii olimpici mai aproape ca niciodată”. A declarat TM Roh Președinte și Șef al Diviziei de Experiențe Mobile din cadrul Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom.

Compania a deschis ieri un nou spațiu, Olympic Rendezvous @ Samsung | Champs-Elysées 125. Acesta va purta fanii Jocurilor Olimpice și Paralimpice printr-o călătorie epică către Paris prin intermediul unor experiențe iconice. Fanii vor avea ocazia să revadă cele mai mari momente din istoria Jocurilor cu Galaxy, să descopere cele mai noi inovații Samsung și să-și creeze amintiri cu Galaxy AI.

În crearea acestui spațiu, compania a colaborat cu arhitectul vizionar, laureat al Premiului Pritzker, Jean Nouvel. Creațiile revoluționare ale acestuia reflectă spiritul remarcabil al sportivilor olimpici și paralimpici, care mereu își depășesc limitele și redefinesc ceea ce știam că este posibil. Inspirat de saloanele pariziene din Epoca Iluminismului, spațiul este conceput pentru a sărbători deschiderea către noi perspective și posibilități prin intermediul reflecțiilor și iluziilor optice, care evocă sentimentul de deschidere, armonie și conexiune.

Locația Olimpic Samsung | Champs-Elysées 125 a fost inaugurată printr-o ceremonie organizată de Samsung. La tăierea panglicii au participat TM Roh și ambasadorii Samsung Team Galaxy. Amintim printre alții pe surfista franceză Joanne Defay; breakdancerul britanic Karam Singh; înotătorul francez paralimpic Ugo Didier; Anne-Sophie Voumard, Director Executiv pentru Televiziune și Servicii de Marketing la CIO; Pierre Rabadan, Viceprimarul responsabil cu Sportul, Jocurile Olimpice și Paralimpice pentru orașul Paris; și Étienne Thobois, Director General al Comitetului de Organizare Paris pentru Jocurile Olimpice și Paralimpice din 2024.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Locația Samsung din 125 Avenue des Champs-Élysées, își deschide porțile în 3 mai și va funcționa până la 31 octombrie. Va fi deschisă de luni până sâmbătă, între orele 10:00 și 20:00, și duminică, între orele 11:00 și 20:00. Locația găzdui o serie de evenimente speciale pe parcursul verii și va fi deschisă oricui dorește să vadă cum se desfășoară Jocurile Olimpice și Paralimpice Paris 2024.

În plus față de expoziția de la Champs-Élysées, Samsung va deschide și alte spații Olympic @ Samsung în Paris. Aceste locații vor fi deschise în Parcul Olimpic, în Satul Olimpic & Paralimpic și în Centrul Principal de Presă. De asemenea, vor fi deschise și stații de încărcare Samsung Galaxy la principalele locații ale Jocurilor Olimpice și Paralimpice.

Samsung este partener al Jocurilor Olimpice la nivel mondial începând cu Jocurile Olimpice de Iarnă de la Nagano din 1998. De peste 25 de ani, atleții și fanii au încredere în tehnologia mobilă transformatoare a Samsung pentru a împărtăși spiritul olimpic la nivel global și pentru a continua să contureze viitorul digital al Jocurilor Olimpice pentru Parisul din 2024 și dincolo de acesta. Angajamentul companiei față de Mișcarea Olimpică se apropie curând de a patra decada de parteneriat. Acest angajament se va extinde până în 2028, cu Jocurile Olimpice de la Los Angeles. Inovațiile Samsung în categoria comunicațiilor wireless și a echipamentelor de calcul, inclusiv echipamentele care integrează inteligența artificială, realitatea virtuală, realitatea augmentată și tehnologia 5G, vor schimba modul în care lumea trăiește experiența Jocurilor Olimpice.