Samsung Kids se adresează acum copiilor până la vârsta de 12 ani

1270

Aplicația Samsung Kids a primit recent o actualizare care mărește numărul de limbi pe care le suportă și adaugă un număr suplimentar de jocuri care se adresează copiilor de până la 12 ani. Samsung Kids este un serviciu bazat pe abonament al gigantului tehnic sud-coreean, care își propune să furnizeze conținut educațional copiilor.

Cea mai recentă versiune a aplicației Samsung Kids acceptă acum opt limbi, printre care chineza, franceza, germana, italiana, coreeana, portugheza și spaniola. Înainte ca aplicația să fie actualizată, Samsung Kids era accesibil numai într-o singură limbă, engleza.

În plus, Samsung Kids oferă acum conținut copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani, ceea ce extinde intervalul de vârstă susținut de acest serviciu de la 3 la 8 ani, la noul interval de la 3 la 12 ani. Conținutul suplimentar pe care îl oferă acum această aplicație, bazată pe abonament, aduce noi jocuri educaționale precum Diffusion, Dr. Guts, Faktr, Lightsmith și Sim Cell.

Diffusion este un joc care urmărește să-i învețe pe copii să gândească strategic și să acorde atenție la ceea ce se întâmplă după fiecare mișcare folosind puzzle-uri, în timp ce Dr. Guts le permite copiilor să efectueze experimente virtuale pe diferite organe ale corpului, ceea ce ar trebui să ducă la o mai bună înțelegere a funcțiilor diferitelor părți ale corpului.

Faktr își propune să îmbunătățească abilitățile de adăugare și divizare a copiilor, încurajându-i să folosească aceste abilități în factoring. La fel ca Diffusion, jocurile Lightsmith și Sim Cell utilizează, de asemenea, puzzle-uri pentru a ajuta elevii să învețe mai multe despre diferitele caracteristici ale luminii și diferitele procese care apar în interiorul celulei. Aceste cinci jocuri se adaugă la lista activităților de lectură, matematică și știință pe care aplicația Samsung Kids le oferă deja copiilor.

Cuvântul matematică își are originea în cuvântul grecesc máthēma, care însemna „învățare”, „studiu”, „știință”, la rândul lui provenind din verbul manthanein, „a învăța”. Matematicianul german Carl Friedrich Gauss, cunoscut ca „prinț al matematicii”, a numit matematica „Regina Științelor”.

Aplicația Samsung Kids este preinstalată în unele dintre tabletele Samsung, deși utilizatorii cu dispozitive compatibile Samsung pot descărca aplicația din Galaxy Apps sau din Google Play Store. În afară de jocurile educaționale, site-ul oficial al serviciului notează că oferă, de asemenea, o bibliotecă de cărți și clipuri video pentru copii.

În plus, serviciul permite părinților să monitorizeze cât timp au stat copii pe această aplicație, să vizualizeze subiectele studiate și în consecință să poată programa copii să aloce timp pentru o anumită activitate. Abonații Samsung Kids își pot actualiza acum aplicațiile prin Magazinul Google Play. Un abonament la Samsung Kids costă 7,99 USD pe lună sau 59,99 USD pe an.

SURSĂAndroidHeadlines