Samsung Knox Vault: securitate la un nou nivel cu seria Galaxy S21

558

În noul normal al conectivității digitale, confidențialitatea și securitatea nu au fost niciodată mai importante. Samsung Knox, platforma de securitate care vă menține dispozitivele Galaxy în siguranță, a evoluat pentru a satisface cererea tot mai mare de protecție a datelor. Disponibil în prezent pe seria Galaxy S21, Samsung Knox Vault oferă securitate de nivel următor pentru datele dvs. personale.

Deși disponibil în prezent numai pe seria Galaxy S21, Samsung Knox Vault poate ajunge pe alte dispozitive Galaxy în viitor. Cu toate acestea acum nu există informații care smartphone-uri vor accepta Knox Vault. Nu numai că vă criptează datele personale, dar noua soluție Samsung vă păstrează informațiile importante în siguranță. Este vorba despre toate informațiile, inclusiv cele sensibile legate de servicii precum Samsung Pay. Nu numai că datele dvs. sunt sigure, ci și protejate împotriva unei varietăți de atacuri externe, conform Samsung Newsroom.

Samsung Knox Vault – securitatea mobilă la un nou nivel

Samsung Knox Vault este etichetat ca următorul nivel de securitate. Acest lucru se datorează faptului că folosește un procesor dedicat pentru a gestiona datele personale criptate. Procesorul Knox Vault păstrează parole, date biometrice și date sensibile securizate într-un spațiu de stocare separat, izolat de sistemul de operare principal. Knox Vault utilizează atât software cât și hardware pentru a oferi cea mai bună protecție posibilă pentru datele dvs. pentru le face inaccesibile oricui, cu excepția utilizatorului.

Samsung Knox protejează datele pe diferite niveluri cu cele mai recente soluții avansate de securitate. Samsung Knox Vault face un pas mai departe. Cu noua soluție Samsung aflată pe seria Galaxy S21 datele sunt criptate mai întâi și nu pot fi citite de alte programe sau servicii. Datele importante, codurile PIN, numerele cardurilor de credit, amprentele digitale și toate celelalte date personale importante sunt stocate în siguranță folosind procesorul Knox Vault. Toate datele salvate de Knox Vault sunt izolate de sistemul de operare principal pentru o protecție suplimentară.

Numele Samsung Knox este inspirat din Fort Knox. Este o bază militară a armatei SUA situată în Kentucky. La Fort Knox sunt depozitate cea mai mare parte a rezervelor de aur ale SUA. Este considerată cea mai sigură locație din SUA.

Toate datele stocate în Knox Vault Storage sunt complet izolate de alte date stocate pe dispozitiv și izolate de sistemul de operare principal. Samsung Knox Vault poate rezista atacurilor externe cum ar fi de tensiune, de temperatură și chiar atacuri cu laser.

Dacă încercați să scoateți cipul de pe placă, se va declanșa o alarmă și cipul va fi blocat imediat. În plus, accesul de la distanță la date nu este permis. Astfel Samsung Knox Vault protejează datele atât de atacurile fizice, cât și de atacurile software.