Complicată treabă cu seria Samsung Galaxy S10! Nu ne dă pace și gata. Nici nu știm ce să zicem, dacă ne place sau nu! Seria Samsung Galaxy S10 ar putea avea o variantă numită Galaxy S10 Edge, potrivit unei informații de la PhonAndroid. Aceasta ar însemna revenirea unei denumiri abandonate în 2017, odată cu sosirea celor două Galaxy S8 și S8+.

În acest sens sunt prezentate dovezi de la MobileFun, un dealer oficial Samsung din Marea Britanie. Potrivit MobileFun, Samsung va lansa trei telefoane S10 diferite. Un S10 Galaxy Lite, un model mai ieftin, cu un ecran plat, un S10+, un high-end cu multe dotări, și … un Galaxy S10 Edge.

Unul dintre noile modele Samsung Galaxy S10 de top poate avea un nume vechi și familiar: Galaxy S10 Edge. În plus, își va face debutul pe acest smartphone o nouă caracteristică foto, modul de cameră Bright Night.

Galaxy S10 ar putea fi numit … Galaxy S10 Edge

În mod surprinzător, ar fi pur și simplu vorba de standardul Galaxy S10. Acesta va avea un afișaj OLED de 6,1 inch Infinity-O, triple-camera la spate și o cameră duală orientată spre față. Nu știm dacă revenirea denumirii Edge este o surpriză. Surpriză poate fi la ce telefon va fi adăugată denumirea Edge. În momentul lansării lui Galaxy S7, Samsung a folosit numele Edge pentru a diferenția modelele cu versiuni curbe ale ecranului de cele cu ecran plat. Cu toate acestea, mai multe informații dau modelul Galaxy S10 Lite singurul cu ecran plat. Modelul standard și „+” au oricum marginile curbate. La doi ani de la lansarea sa, Samsung Galaxy S7 Edge este cel mai popular smartphone din Franța în 2018.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]PhonAndroid este un site de știri din Franța fondat în 2010. PhonAndroid este cea mai bună comunitate dedicată știrilor Android și tehnologiei! Găsiți ultimele informații în materie de tehnologie, recenzii la telefoane mobile, la aplicații, jocuri pe calculator, sfaturi și multe altele. Un site serios făcut de profesioniști din domeniu.[/vc_message]

Potrivit MobileFun, Galaxy S10 va veni cu un protector de ecran direct în cutie. Această protecție ar fi preinstalată direct pe telefonul smartphone. Nu este surprinzător faptul ca Samsung va comercializa și un LED View Cover, o husă din silicon, una din piele, una din plastic transparent și o husă de protecție tip etui. Ele vor fi disponibile în culorile: negru, alb, gri, verde, albastru marin și roșu. S10 Lite poate fi echipat și în husă de protecție de culoare galbenă, el potrivit informațiilor va veni și în galben.

Ca o reamintire, telefoanele Galaxy S10 sunt așteptate în cursul lunii februarie, cu puțin timp înainte de MWC 2019 de la Barcelona. Conform ultimelor informații, cele mai multe smartphone-uri din gamă vor fi comercializate la începutul lunii martie. Varianta S10 cu 5G va fi lansată la vânzare și mai târziu decât seria propriu-zisă.