Acasă Stiri Samsung va lansa noul Bixby 2.0 cu Galaxy Note 9

Samsung va lansa noul Bixby 2.0 cu Galaxy Note 9

Samsung Electronics Co. a declarat că intenționează să prezinte o nouă ediție a programului său de inteligență artificială, Bixby 2.0, încă din a doua jumătate a acestui an când va fi lansat cu noul phablet Galaxy Note 9. Samsung a vorbit mai întâi despre Bixby 2.0 acum patru luni la Developer Conference din San Francisco. Compania a spus atunci că Bixby 2.0 va fi o „reinventare îndrăzneață” a platformei Bixby. Aceasta va transforma asistenții digitali de bază într-un instrument de inteligență.

În cadrul unei conferințe de presă organizată la MWC 2018 Barcelona, ​​Spania, Koh Dong-jin, șeful diviziei de comunicații IT & Mobile, a spus că Samsung a testat versiunea beta a lui Bixby 2.0 cu aproximativ 800 de parteneri.

Având în vedere viteza actuală de dezvoltare, Bixby 2.0 poate fi prezentat cu Galaxy Note 9„, a spus DJ Koh. „Bixby 2.0 va permite utilizatorilor să experimenteze o gamă mai largă de funcții de asistență vocală„.

Eui-Suk Chung, vicepreședinte executiv și șef de software și AI de la Samsung, a spus la aceași conferința că Samsung dezvoltă o tehnologie care îi va permite lui Bixby să recunoască vocile individuale atunci când există mai mulți utilizatori. Acest lucru va asigura că Bixby nu este legat de un anumit dispozitiv. „Scopul final este să-l facă omniprezent„, a spus el. Samsung nu a dat nici un fel de informații suplimentare despre capabilitățile asistentului său.

Samsung va lansa treptat Bixby la mai multe produse. Compania a anunțat deja planurile pentru un televizor cu funcționalitate Bixby și a mai spus că ne putem aștepta la speakerul companiei Bixby în a doua jumătate a acestui an. Acesta va fi probabil lansat cu Bixby 2.0 la bord.

DJ Koh nu a dat nici un fel de detalii despre caracteristicile viitorului Samsung Galaxy Note 9 în timpul discuțiilor cu mass-media.

5G (litera G vine de la Generation) este generația a cincea de viteză în telefonia mobilă. Printre altele, vitezele de transfer cresc, latența comenzilor prin semnalul wireless va scădea semnificativ, filmele și materialele video se vor încărca mult mai repede și site-urile vor răspunde rapid la comenzi.

Tot la această conferință de presă DJ Koh a vorbit și despre Galaxy S9.

Șeful Samsung Mobile mobile a adăugat că se așteaptă ca vânzările Galaxy S9 să fie mai mari decât ale lui Galaxy S8. „Galaxy S9 a fost lansat la începutul anului față Galaxy S8, și intenționăm să lansam diferite strategii de marketing pentru a crește cererea pentru Galaxy S9„, a spus Koh.

Am primit feedback-ul la Galaxy S9, este mai bun decât ne-am așteptat, având în vedere că nu există foarte multe noutăți la el în ceea ce privește inovația„, a spus Koh. „Cred că este o chestiune de perspectivă în prezent, inovația nu vizează forțarea tehnologiilor ci aducerea de experiențe convenabile pentru utilizatori„.

DJ Koh a declarat că Samsung face tot ce poate pentru a se pregăti pentru implementarea rețelei 5G. „Trecerea la 5G va fi mult mai rapidă decât trecerea la telefoanele inteligente care a avut loc acum 10 ani„, a spus Koh.

Stiri

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...