Samsung va lansa noul Bixby 2.0 cu Galaxy Note 9

1192

Samsung Electronics Co. a declarat că intenționează să prezinte o nouă ediție a programului său de inteligență artificială, Bixby 2.0, încă din a doua jumătate a acestui an când va fi lansat cu noul phablet Galaxy Note 9. Samsung a vorbit mai întâi despre Bixby 2.0 acum patru luni la Developer Conference din San Francisco. Compania a spus atunci că Bixby 2.0 va fi o „reinventare îndrăzneață” a platformei Bixby. Aceasta va transforma asistenții digitali de bază într-un instrument de inteligență.

În cadrul unei conferințe de presă organizată la MWC 2018 Barcelona, ​​Spania, Koh Dong-jin, șeful diviziei de comunicații IT & Mobile, a spus că Samsung a testat versiunea beta a lui Bixby 2.0 cu aproximativ 800 de parteneri.

Având în vedere viteza actuală de dezvoltare, Bixby 2.0 poate fi prezentat cu Galaxy Note 9„, a spus DJ Koh. „Bixby 2.0 va permite utilizatorilor să experimenteze o gamă mai largă de funcții de asistență vocală„.

Eui-Suk Chung, vicepreședinte executiv și șef de software și AI de la Samsung, a spus la aceași conferința că Samsung dezvoltă o tehnologie care îi va permite lui Bixby să recunoască vocile individuale atunci când există mai mulți utilizatori. Acest lucru va asigura că Bixby nu este legat de un anumit dispozitiv. „Scopul final este să-l facă omniprezent„, a spus el. Samsung nu a dat nici un fel de informații suplimentare despre capabilitățile asistentului său.

Samsung va lansa treptat Bixby la mai multe produse. Compania a anunțat deja planurile pentru un televizor cu funcționalitate Bixby și a mai spus că ne putem aștepta la speakerul companiei Bixby în a doua jumătate a acestui an. Acesta va fi probabil lansat cu Bixby 2.0 la bord.

DJ Koh nu a dat nici un fel de detalii despre caracteristicile viitorului Samsung Galaxy Note 9 în timpul discuțiilor cu mass-media.

5G (litera G vine de la Generation) este generația a cincea de viteză în telefonia mobilă. Printre altele, vitezele de transfer cresc, latența comenzilor prin semnalul wireless va scădea semnificativ, filmele și materialele video se vor încărca mult mai repede și site-urile vor răspunde rapid la comenzi.

Tot la această conferință de presă DJ Koh a vorbit și despre Galaxy S9.

Șeful Samsung Mobile mobile a adăugat că se așteaptă ca vânzările Galaxy S9 să fie mai mari decât ale lui Galaxy S8. „Galaxy S9 a fost lansat la începutul anului față Galaxy S8, și intenționăm să lansam diferite strategii de marketing pentru a crește cererea pentru Galaxy S9„, a spus Koh.

Am primit feedback-ul la Galaxy S9, este mai bun decât ne-am așteptat, având în vedere că nu există foarte multe noutăți la el în ceea ce privește inovația„, a spus Koh. „Cred că este o chestiune de perspectivă în prezent, inovația nu vizează forțarea tehnologiilor ci aducerea de experiențe convenabile pentru utilizatori„.

DJ Koh a declarat că Samsung face tot ce poate pentru a se pregăti pentru implementarea rețelei 5G. „Trecerea la 5G va fi mult mai rapidă decât trecerea la telefoanele inteligente care a avut loc acum 10 ani„, a spus Koh.

VIASamMobile
SURSĂKoreaHerald