Samsung a lansat noul frigider personalizabil „Bespoke”

1707

Samsung Electronics a prezentat o nouă gamă de frigidere personalizabile numită Bespoke. Această gamă se poate personaliza cu mai multe opțiuni de culoare și design pentru a satisface gusturile consumatorilor. Compania a afirmat că noile frigidere Bespoke sunt compuse din opt modele, variind de la o singură ușă la patru uși.

Noua gamă Samsung, lansată zilele trecute la Seul face parte din Project Prism, care pune accentul pe creație, personalizare și colaborare. Project Prism este o nouă viziune și un proiect lansat de Samsung Electronics pentru a-și intensifica afacerile cu aparatură electrocasnică. Consumatorii își pot personaliza frigiderele Bespoke, alegând din trei tipuri diferite de material de suprafață – metal, sticlă satinată sau sticlă glam – și selectând culoarea sau culorile pe care le preferă.

Samsung Bespoke, cu opțiuni de personalizare pentru gustul fiecăruia

În funcție de dimensiune, design și funcție, pot fi create până la 22.000 de combinații„. A declarat Kim Hyun-suk, CEO al Samsung. „Scopul final este de a oferi opțiuni infinite și de a prezenta un mobilier specific care să corespundă dorințelor fiecărei persoane. Vrem ca noile frigidere să se potrivească spațiului și culturii fiecăruia în parte„. Samsung a anunțat că intenționează să exporte frigiderele Bespoke. Ne așteptăm la același design, fiabilitate și calitate existente în aparatele electrocasnice Samsung. Tipurile de culori și modelele oferite pieței externe vor fi diferite de cele din Coreea de Sud, pentru a se potrivi mai bine gusturilor piețelor țintă.

Gama Samsung Bespoke include opt tipuri de modele. Acestea pot fi cu o ușă sau patru uși, în funcție de numărul de membri ai familiei, obiceiurile alimentare, stilul de viață și forma de bucătăriei. Consumatorii pot face foarte multe combinații în genul jucăriilor Lego din plastic, a afirmat Kim Hyun-suk.

Lego este o companie din Danemarca fondată în 1932. Este unul dintre cei mai importanți producători de jucării, celebru pentru jocul Lego. Denumirea Lego vine din cuvintele daneze „leg godt” care înseamnă „joacă bine”. Jocul Lego a fost numit de către experții din domeniul jocurilor și jucăriilor din Marea Britanie cea mai folosită jucărie din toate timpurile.

Prețurile pentru frigiderele Samsung Bespoke încep de la 900$

Gigantul high-tech sud-coreean vrea să ajute consumatorii să testeze propriile combinații de modele de frigider Bespoke. Samsung va lansa o aplicație mobilă prin intermediul AR, care va permite cumpărătorilor să încerce diverse combinații într-un spațiu virtual. Conform site-ului AjuDaily, Samsung intenționează să lanseze frigiderele Bespoke în Europa și America de Nord, dar nu a decis când.

Prin personalizarea frigiderului Bespoke, în funcție de stilul de viață și locul de amplasare, este posibil și alegeți propriile culori, materiale și modele. Noile frigidere include culorile gri, cărbune, alb, albastru marin, roz, coral și galben. Prețurile încep de la 900 de dolari cea mai simplă variantă și pot ajunge la 3.500 de dolari.