Samsung a lansat smartphone-ul Galaxy A70 în Malaezia

937

Samsung a lansat modelul Galaxy A70, cel mai nou membru al numeroasei sale constelații Galaxy A din 2019, în Malaezia. Anunțat spre sfârșitul lunii martie, este un excelent smartphone din partea superioară a gamei Galaxy A. El a fost lansat până în prezent în mai multe țări asiatice, inclusiv India, China și Vietnam. Va fi lansat în perioada următoare și pe piețele din alte câteva regiuni. Sperăm să îl vedem și în România!

Dispozitivul oferă câteva caracteristici premium, cum ar fi încărcarea super-rapidă de 25 W. Acest tip de încărcare se găsește doar pe super-smartphone-ul 5G, Galaxy S10. Smartphone-ul Samsung Galaxy A70 mai are camere foto de 32 MP și un senzor de amprentă digitală in-display.

Cel mai dotat smartphone Samsung din noua gamă Galaxy A

Samsung Galaxy A70, excelează din toate punctele de vedere. Este cel mai dotat smartphone Galaxy A disponibil acum pe piață. Dispune de un ecran de 6,7 inch Full HD+ Super AMOLED Infinity-U și este alimentat de chipset-ul Qualcomm Snapdragon 675 Octa-core. Dispozitivul este dotat cu 8 GB de memorie RAM și un spațiu de stocare internă de 128 GB. Pentru unele piețe, Galaxy A70 este dotat cu memorie RAM de 6 GB. A70 rulează sistemul de operare Android 9 Pie din cutie, cu interfața Samsung One UI 1.1.

Și departamentul foto este la superlativ – o cameră triplă instalată pe spate și o cameră frontală de 32 MP. Camera triplă este compusă dintr-o cameră de 32 MP + 8 MP + 5 MP. Optimizatorul de scene poate recunoaște și îmbunătăți până la 20 de scene, pentru cele mai bune fotografii. Cu Flaw Detection – detectarea defectelor, A70 identifică automat problemele înainte de a face fotografia. În acest fel imaginea perfectă este practic garantată.

Cea mai mare atracție turistică din Malaezia sunt turnurile Petronas din Kuala Lumpur. Au fost construite în anii 1995-1998. Fiecare turn are câte 88 de etaje și o înălțime de 452 m. 300.000 de tone are fiecare turn în parte, deoarece sunt construite din beton. Au costat peste un miliard de dolari.

După cum a spus gigantul tech prin DJ Koh, Galaxy A70 este „Pentru a răspunde nevoilor acestei generații emergente. Noul Galaxy A70 este conceput pentru modul în care oamenii se conectează astăzi”. Datorită bateriei mari de 4.500 mAh, uitați că bateria mai trebuie și încărcată. Cu o excelentă încărcare super-rapidă de 25W, se încarcă mai repede decât orice alt smartphone Galaxy. Galaxy A70 oferă de asemenea Samsung Pay, bazat pe MST, o caracteristică rară pe noile telefoane din seria Galaxy A.

Un preț de 492 de dolari pentru Galaxy A70 în Malaezia

Galaxy A70 este disponibil la toate magazinele Samsung și la comercianții cu amănuntul autorizați din toată Malaezia, cu un preț de aproximativ 492 USD. Acesta vine în albastru, negru și alb, cu un finisaj gradient, conform SamMobile.

Nu avem informații dacă acest Samsung Galaxy A70 va ajunge și în România. Sperăm că acest excelent smartphone Samsung să ajungă și la noi. Despre Samsung Galaxy A20e și Galaxy A40 au fost informații încă de la lansare că au fost special create pentru Europa.