Samsung a lansat oficial pe Galaxy M11, ecran Infinity-O și triple-camera

850
Sursa Foto: via SamMobile.com

Am scris ieri despre specificații lui Samsung Galaxy M11 și din informațiile avute era vorba de o lansare luna viitoare. Compania sud-coreeană a făcut în cele din urmă oficial pe Galaxy M11, acesta fiind listat pe site-ul Samsung din Emiratele Arabe Unite. În mare parte specificațiile sunt cele despre care am scris, este un smartphone entry-level.

Galaxy M11 are un corp din plastic și vine în trei culori: negru, albastru și violet, conform SamMobile. Telefonul are un ecran LCD Infinity-O de 6,4 inch cu rezoluție HD+ și o gaură în ecran în colțul din stânga sus. Deși site-ul Samsung EAU nu a dezvăluit numele procesorului, am scris anterior că telefonul va fi echipat cu chipsetul Snapdragon 450. Procesorul este însoțit de 3GB / 4GB RAM, 32GB / 64GB stocare internă și un slot pentru card microSD (până la 512 GB).

Cameră principală de 13MP pe Samsung Galaxy M11

Noul smartphone Samsung vine din cutie cu sistemul de operare Android 10 și interfața Samsung One UI 2.0. Trebuie totuși să specificăm că unele dintre caracteristicile cele mai recente ale interfeței Samsung vor lipsi de la Galaxy M11. Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, au mai fost cazuri când unele telefoane entry-level nu au primit toate noile caracteristici ale interfeței Samsung.

Configurarea camerei triple pe telefon constă dintr-un senzor primar de 13MP (f/1,8), o cameră ultra-wide de 5MP f/2,2) și una de adâncime de 2MP (f/2,4). Samsung Galaxy M10 are doar două camere la spate (13 + 5MP). În partea din față, telefonul M11 are o cameră selfie de 8MP. Galaxy M11 poate înregistra videoclipuri 1080p 30fps folosind atât camera frontală cât și cele din spate. Există și un cititor de amprente pe spate pentru autentificarea utilizatorului.

Emiratele Arabe Unite sunt un stat situat în sud-estul peninsulei arabice, la Golful Persic. Este o federație a șapte emirate, cu un sistem juridic fără alegeri și partide politice. Fiecare emirat are o considerabilă autonomie politică, juridică și economică. Petrolul este principala sursă de venit.

Samsung Galaxy M11 la un preț de maximum 100 de euro

În ceea ce privește conectivitatea, Samsung Galaxy M11 dispune de GPS, 4G LTE, slot pentru card dual-SIM, Wi-Fi cu bandă unică b / g / n, Bluetooth 4.2, port USB Type-C și mufă pentru căști de 3,5 mm. Nu există NFC pe acest telefon, ceea ce înseamnă că plățile mobile prin Samsung Pay nu vor fi posibile. Aparatul cântărește 197g și are o grosime de 9mm. O baterie mare, de 5000mAh, alimentează Galaxy M11 și are încărcare rapidă de 15W. Ne așteptăm ca Samsung să lanseze telefonul și pe alte piețe în perioada următoare.

Prețul și alte zone unde va fi disponibil smartphone-ul nu au fost încă făcute publice. Ne așteptăm la un preț în jur de 100 de euro, fără a depăși acestă cifră. Smartphone-ul va fi disponibil inițial în toate magazinele din Emiratele Arabe Unite. Credem că Galaxy M11 va ajunge și în România.