Samsung a lansat smartphone-ul Galaxy M30 în India

1595

După lansarea cu succes a modelelor Galaxy M10 și M20 în India, Samsung își extinde portofoliul în seria M lansând Galaxy M30 în această țară. După cum sugerează numărul modelului, Galaxy M30 se află deasupra modelului Galaxy M20 din noua linie bugetară Samsung.

Este singurul dintre cele trei cu triple-camera la spate, conform SamMobile. În general, software-ul, conectivitatea și bateria pe Galaxy M30 sunt aceleași cu cele ale modelului Galaxy M20. Galaxy M30 are caracteristici ușor mai bune decât M20 și, prin urmare, vine la un preț mai mare.

Raport preț / specificații foarte bun pentru Samsung Galaxy M30

Galaxy M30 este dotat cu un display FHD+ Super AMOLED Infinity-U de 6,4 inch și raport de aspect 19: 9. Are procesorul Samsung Exynos 7904 și o baterie de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă. Ca software, vine cu Android 8.1 Oreo și Samsung Experience 9.5, conform 91Mobiles. La spate smartphone-ul este echipat cu trei camere, cu o cameră primară de 13 MP, una de adâncime de 5 megapixeli și una cu unghi larg de 5 MP. Camera frontală pentru autoportrete și apeluri video are 16 megapixeli.

Samsung Galaxy M30 va fi disponibil în variante de stocare de 4 GB / 64 GB și 6 GB / 128 GB. Memoria internă poate fi extinsă până la 512 GB prin intermediul slotului pentru card microSD dedicat. Pentru securitate, acesta oferă un senzor de amprentă montat în spate, iar în ceea ce privește conectivitatea, beneficiați de USB tip C, jack de căști de 3,5 mm, dual SIM, Bluetooth 5.0, WiFi și GPS / GLONASS.

GLONASS– (GLObalnaia NAvigaționnaia Sputnikovaya Sistema) este un sistem de navigație militar prin satelit, început de fosta Uniune Sovietică și continuat în prezent de Rusia. Este un sistem foarte precis, localizează un smartphone cu o precizie de 2 metri. De GLONASS beneficiază: iPhone, Samsung, Sony, LG, Sony Ericsson, Huawei, HTC, Nokia etc.

Galaxy M30 va fi la vânzare în India pe Amazon.in și Samsung eStore începând cu 7 martie. Și Galaxy M10 și M20 sunt vândute tot în acest fel. Acesta va fi disponibil în opțiunile de culoare Gradation Black și Gradation Blue. Varianta de bază de 4 GB / 64 GB are un preț de 14,990 INR – aproximativ 210 $, în timp ce varianta cu mai multă memorie costă 17,990 INR – aproximativ 250 USD. Acestea sunt prețuri foarte bune raportat la ce oferă acest smartphone.

Momentan nu știm dacă Samsung va comercializa pe Galaxy M30 și în Europa și bineînțeles în România. Credem că va face acest lucru.