Samsung a lansat la nivel global The Wall Luxury, un televizor 8K de 292 inch

1029

Samsung a anunțat lansarea globală a televizorului The Wall Luxury. Versiunea de lux a masivului televizor modular MicroLED va fi disponibilă la nivel global începând cu luna iulie 2019. The Wall Luxury, care măsoară până la 292 inch (741,68 centimetri), a fost prezentat la InfoComm 2019 din Orlando, Florida.

Samsung a lansat televizorul MicroLED The Wall la CES 2018. Televizorul modular cu diagonala de 146 inch (370,84 cm) a fost unul destinat în special afișajelor comerciale. Samsung a lansat apoi un model de 75 de inch (190,5 cm), mai prietenos ca preț pentru pentru consumatori. A mai urmat apoi un model The Wall mai mare, unul de 219 inch, lansat la CES 2019. Gigantul electronist sud-coreean ia lucrurile și mai în serios acum, lansând un uriaș The Wall Luxury.

Samsung The Wall Luxury cu o mare varietate de dimensiuni și rezoluții

Televizorul de lux va fi disponibil într-o varietate de dimensiuni, rapoarte de ecran și configurații personalizabile. Va începe de la diagonala de 73 inch și rezoluția de 2K, până la o diagonală de 292 inch cu rezoluția de 8K. Acest enorm televizor va fi lansat luna viitoare.

Și, în ciuda dimensiunilor enorme, aproape 7,5 metri, televizorul are o grosime de numai 30 mm și are un design fără margini. Televizoarele MicroLED au o durată de viață de 100.000 de ore, afirmă Samsung. La fel ca tehnologia OLED, pixelii MicroLED emit lumina proprie și, prin urmare, nu necesită lumină de fundal. Acesta este un mare avantaj în comparație cu tehnologia QLED a firmei Samsung, deoarece nu numai că îmbunătățește reproducerea și profunzimea culorilor, dar oferă și rapoarte de contrast infinite. Utilizatorii pot lăsa masivul televizor pornit când nu urmăresc emisiuni, deoarece modul său ambiental poate afișa o varietate de piese de artă sau fotografii. Este cu totul altceva decât ce vedem pe actualele televizoare Samsung.

Cele mai importate 10 branduri producătoare de televizoare din lume în 2018 în ordinea clasării au fost: 1. Samsung, 2. LG Electronics, 3. TCL (China), 4. Sony, 5. Hisense (China), 6. Sharp (Japonia) 7. Panasonic (Japonia), 8. Skyworth (China), 9. Vizio (China) și 10. Toshiba (Japonia).

Samsung The Wall cu procesor AI Quantum Processor Flex

Ecranul este echipat cu un procesor AI pentru a regla calitatea imaginii, numit Quantum Processor Flex, pentru a optimiza fiecare scenă. Procesorul utilizează AI și învățarea automată pentru a îmbunătăți calitatea imaginii, indiferent de formatul sursă original. Chiar și rezoluțiile mai mici sunt prelucrate și aduse foarte aproape de 8K. În plus, tehnologia Quantum HDR promite o luminozitate de vârf de 2000 de niți și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. În acest fel oferă cea mai bună experiență de vizionare în materie de televizoare.

Televizorul modular The Wall Luxury vine cu sisteme de sunet de lux, fie cu Harman Luxury Audio, fie cu Steinway Lyngdorf. Samsung colaborează, de asemenea, cu Savant, Control4 și Crestron pentru soluții de automatizare la domiciliu și Domotz, Ihiji și OrvC pentru capabilități de monitorizare de la distanță. Compania urmează să anunțe în perioada următoare și prețurile pentru The Wall Luxury MicroLED de generație următoare. Ne putem imagina orice altceva decât ceva ieftin.