Acasă Stiri Samsung Electronics a lansat oficial telefonul pliabil Leader 8

Samsung Electronics a lansat oficial telefonul pliabil Leader 8

Au fost o mulțime de scurgeri în privința telefonului pliabil cu număr de model SM-G9298 în ultimele două săptămâni, recent am scris că a primit certificarea Bluetooth, acum Samsung a lansat oficial acest telefon pliabil cu numele de Samsung Leader 8.

Telefonul pliabil cu numărul de model SM-G9298 a primit certificarea TENAA în mai, această certificare este echivalentul chinezesc al FCC-ului american.

Așa cum era de așteptat, Leader 8 a fost confirmat doar pentru China și este puțin probabil ca telefonul să fie lansat în altă parte.

Samsung Leader 8 are o carcasă din aliaj de aluminiu, un aliaj folosit la fabricarea avioanelor, telefonul cu clapetă dispune de două display-uri de 4,2 inch, Full HD (1080×1920 pixeli), Super AMOLED, unul la exterior și un display la interior.

Aliajele de aluminiu sunt aliajele în care aluminiu (Al) este metalul predominant. Elementele tipice de aliere sunt cuprul, magneziul, manganul, siliciul, staniu și zinc. Se folosesc la construcția aripilor și fuselajelor de avioane, deoarece au proprietăți mecanice bune, sunt mai ușor de prelucrat, au rezistență la coroziune și sunt ușoare.

Este alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 821 cuplat cu 4 GB de memorie RAM și stocare internă de 64 GB cu suport pentru card microSD.

Camerele foto de pe telefon sunt de 12 MP f / 1,7, cuplată cu bliț cu LED-uri și suportă filmarea video cu rezoluție UHD 4K, pentru parte din spate și pentru selfies o cameră frontală de 5 MP f / 1,9.

Sub camera foto din spate este senzorul de amprentă digitală.

Leader 8 are dimensiuni de gabarit de 130,2 x 62,6 x 15,9 mm și cântărește 235 grame. Telefonul dispune de o baterie de 2.300 mAh cu suport pentru încărcare fără fir.

Acesta este un telefon dual SIM cu un slot hibrid de SIM care permite utilizatorilor să folosească fie o cartelă SIM, fie o cartelă microSD în al doilea slot.

Printre funcțiile suplimentare se numără Samsung Pay, Secure Folder, o tastă de configurare multifuncțională și S Voice.

Bixby nu are un loc pe noul telefon flip Leader 8 de la Samsung.

Are aplicații precum Weibo, WeChat, Excel, PowerPoint și Word.

Ceilalți senzori prezenți pe telefon sunt: un senzor al ritmului cardiac, un senzor de presiune, un senzor de cameră și alți senzori obișnuiți. De asemenea, dispune de o tastă rapidă care poate fi configurată în funcție de preferințele utilizatorului. Ecranul telefonului are de asemenea Always-on display.

Pentru conectivitate, Samsung Leader 8 este activat cu funcții precum microUSB 2.0, Bluetooth v4.1, 4G LTE și Wi-Fi 802.11ac.

Telefonul va fi disponibil în China doar pentru China Mobile. Samsung încă nu a confirmat prețul și data când va începe vânzările pentru clienții din China.

După cum am văzut cu telefoanele flip care le-a lansat în trecut, este puțin probabil ca Samsung să lanseze acest telefon pe alte piețe decât China.

SourceSamMobile

Stiri

Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni...

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...