Acasă Stiri Samsung Electronics a lansat oficial telefonul pliabil Leader 8

Samsung Electronics a lansat oficial telefonul pliabil Leader 8

Au fost o mulțime de scurgeri în privința telefonului pliabil cu număr de model SM-G9298 în ultimele două săptămâni, recent am scris că a primit certificarea Bluetooth, acum Samsung a lansat oficial acest telefon pliabil cu numele de Samsung Leader 8.

Telefonul pliabil cu numărul de model SM-G9298 a primit certificarea TENAA în mai, această certificare este echivalentul chinezesc al FCC-ului american.

Așa cum era de așteptat, Leader 8 a fost confirmat doar pentru China și este puțin probabil ca telefonul să fie lansat în altă parte.

Samsung Leader 8 are o carcasă din aliaj de aluminiu, un aliaj folosit la fabricarea avioanelor, telefonul cu clapetă dispune de două display-uri de 4,2 inch, Full HD (1080×1920 pixeli), Super AMOLED, unul la exterior și un display la interior.

Aliajele de aluminiu sunt aliajele în care aluminiu (Al) este metalul predominant. Elementele tipice de aliere sunt cuprul, magneziul, manganul, siliciul, staniu și zinc. Se folosesc la construcția aripilor și fuselajelor de avioane, deoarece au proprietăți mecanice bune, sunt mai ușor de prelucrat, au rezistență la coroziune și sunt ușoare.

Este alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 821 cuplat cu 4 GB de memorie RAM și stocare internă de 64 GB cu suport pentru card microSD.

Camerele foto de pe telefon sunt de 12 MP f / 1,7, cuplată cu bliț cu LED-uri și suportă filmarea video cu rezoluție UHD 4K, pentru parte din spate și pentru selfies o cameră frontală de 5 MP f / 1,9.

Sub camera foto din spate este senzorul de amprentă digitală.

Leader 8 are dimensiuni de gabarit de 130,2 x 62,6 x 15,9 mm și cântărește 235 grame. Telefonul dispune de o baterie de 2.300 mAh cu suport pentru încărcare fără fir.

Acesta este un telefon dual SIM cu un slot hibrid de SIM care permite utilizatorilor să folosească fie o cartelă SIM, fie o cartelă microSD în al doilea slot.

Printre funcțiile suplimentare se numără Samsung Pay, Secure Folder, o tastă de configurare multifuncțională și S Voice.

Bixby nu are un loc pe noul telefon flip Leader 8 de la Samsung.

Are aplicații precum Weibo, WeChat, Excel, PowerPoint și Word.

Ceilalți senzori prezenți pe telefon sunt: un senzor al ritmului cardiac, un senzor de presiune, un senzor de cameră și alți senzori obișnuiți. De asemenea, dispune de o tastă rapidă care poate fi configurată în funcție de preferințele utilizatorului. Ecranul telefonului are de asemenea Always-on display.

Pentru conectivitate, Samsung Leader 8 este activat cu funcții precum microUSB 2.0, Bluetooth v4.1, 4G LTE și Wi-Fi 802.11ac.

Telefonul va fi disponibil în China doar pentru China Mobile. Samsung încă nu a confirmat prețul și data când va începe vânzările pentru clienții din China.

După cum am văzut cu telefoanele flip care le-a lansat în trecut, este puțin probabil ca Samsung să lanseze acest telefon pe alte piețe decât China.

SourceSamMobile

Stiri

Cele mai bune caracteristici pentru telefoanele Samsung cu One UI 4.0

One UI 4 este următoarea iterație a interfeței Samsung care se bazează pe Android 12. Interfața companiei coreene a parcurs un drum...

Mai multe funcții noi vin cu Snapdragon 8 Gen 1 pe telefoanele Android

Procesorul Snapdragon 8 Gen 1 al companiei Qualcomm este oficial și este întors pe toate părțile în privința performanțelor. Dacă vreți un...

Iată cele mai populare zece emoji ale anului 2021! 😂

Folosirea de emoji pentru a exprima diferite emoții pe smartphone-uri este o practică zilnică pentru toți utilizatorii indiferent de telefon. Consorțiul Unicode...

Actualizare seria Galaxy S21, remediază eroarea video WhatsApp

Acum o săptămână sau două, seria Galaxy S21 a primit upgrade la interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12. Deși...

Cum să aveți grijă de un telefon certificat IP68 pentru rezistență la apă

Avem un sentiment de siguranță când ne prinde ploaia și aveam telefonul la noi, mai ales atunci când acesta este certificat IP68....

Mai multe telefoane Galaxy vor fi rezistente la apă în 2022 dar tabletele nu

Rezistența la apă este o caracteristică care nu apare suficient de des în titluri. Cu toate acestea, cei doi mari jucători din...

La Mulți Ani celor care își serbează ziua onomastică de Sfântul Nicolae!

Sfântul Nicolae se sărbătorește în ziua de 6 decembrie. Este o tradiție în mai multe țări europene, ziua de 6 decembrie fiind stabilită ca...