Acasă Stiri Samsung Electronics a lansat oficial telefonul pliabil Leader 8

Samsung Electronics a lansat oficial telefonul pliabil Leader 8

Au fost o mulțime de scurgeri în privința telefonului pliabil cu număr de model SM-G9298 în ultimele două săptămâni, recent am scris că a primit certificarea Bluetooth, acum Samsung a lansat oficial acest telefon pliabil cu numele de Samsung Leader 8.

Telefonul pliabil cu numărul de model SM-G9298 a primit certificarea TENAA în mai, această certificare este echivalentul chinezesc al FCC-ului american.

Așa cum era de așteptat, Leader 8 a fost confirmat doar pentru China și este puțin probabil ca telefonul să fie lansat în altă parte.

Samsung Leader 8 are o carcasă din aliaj de aluminiu, un aliaj folosit la fabricarea avioanelor, telefonul cu clapetă dispune de două display-uri de 4,2 inch, Full HD (1080×1920 pixeli), Super AMOLED, unul la exterior și un display la interior.

Aliajele de aluminiu sunt aliajele în care aluminiu (Al) este metalul predominant. Elementele tipice de aliere sunt cuprul, magneziul, manganul, siliciul, staniu și zinc. Se folosesc la construcția aripilor și fuselajelor de avioane, deoarece au proprietăți mecanice bune, sunt mai ușor de prelucrat, au rezistență la coroziune și sunt ușoare.

Este alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 821 cuplat cu 4 GB de memorie RAM și stocare internă de 64 GB cu suport pentru card microSD.

Camerele foto de pe telefon sunt de 12 MP f / 1,7, cuplată cu bliț cu LED-uri și suportă filmarea video cu rezoluție UHD 4K, pentru parte din spate și pentru selfies o cameră frontală de 5 MP f / 1,9.

Sub camera foto din spate este senzorul de amprentă digitală.

Leader 8 are dimensiuni de gabarit de 130,2 x 62,6 x 15,9 mm și cântărește 235 grame. Telefonul dispune de o baterie de 2.300 mAh cu suport pentru încărcare fără fir.

Acesta este un telefon dual SIM cu un slot hibrid de SIM care permite utilizatorilor să folosească fie o cartelă SIM, fie o cartelă microSD în al doilea slot.

Printre funcțiile suplimentare se numără Samsung Pay, Secure Folder, o tastă de configurare multifuncțională și S Voice.

Bixby nu are un loc pe noul telefon flip Leader 8 de la Samsung.

Are aplicații precum Weibo, WeChat, Excel, PowerPoint și Word.

Ceilalți senzori prezenți pe telefon sunt: un senzor al ritmului cardiac, un senzor de presiune, un senzor de cameră și alți senzori obișnuiți. De asemenea, dispune de o tastă rapidă care poate fi configurată în funcție de preferințele utilizatorului. Ecranul telefonului are de asemenea Always-on display.

Pentru conectivitate, Samsung Leader 8 este activat cu funcții precum microUSB 2.0, Bluetooth v4.1, 4G LTE și Wi-Fi 802.11ac.

Telefonul va fi disponibil în China doar pentru China Mobile. Samsung încă nu a confirmat prețul și data când va începe vânzările pentru clienții din China.

După cum am văzut cu telefoanele flip care le-a lansat în trecut, este puțin probabil ca Samsung să lanseze acest telefon pe alte piețe decât China.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...