Samsung a lansat la MWC 2019 Barcelona noua serie Galaxy A

1519

Samsung Electronics a lansat astăzi noua serie Galaxy A. Lansarea inițială a fost cu două noi smartphone-uri, cu noi inovații și caracteristici. Samsung Galaxy A50 și A30 oferă îmbunătățiri ale caracteristicilor esențiale, incluzând o experiență imersivă de vizionare, performanțe mai bune și camere performante.

Noua serie Galaxy A este concepută pentru modul în care oamenii se conectează astăzi – partajarea, captarea și consumul multi-media live. Noua serie oferă două dispozitive puternice care pot ține pasul cu tendințele actuale, potrivit NewsSamsung.

Ne-am angajat să furnizăm progrese semnificative pentru o experiență mobilă mai bună, inovația începe cu noua serie Galaxy A”. A declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications la Samsung Electronics. „Oamenii schimbă modul în care se conectează, iar smartphone-urile lor trebuie să țină pasul. Noua serie Galaxy A oferă îmbunătățiri esențiale cu diverse opțiuni pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare„.

Samsung Galaxy A30 și Galaxy A50 primele din noua serie A

Cu seria Samsung Galaxy A 2019, consumatorii pot experimenta perfect ecosistemul Galaxy folosind servicii cheie cum ar fi Samsung Health, Samsung Pay, Bixby și altele. Seria modernizată Galaxy A este introdusă odată cu anunțarea a două modele inițiale.

Samsung Galaxy A50. Oferind caracteristici premium ale camerei, o baterie puternică, încărcare rapidă și afișajul Infinity-U, Galaxy A50 vă menține conectați permanent. Galaxy A50 vă permite să surprindeți și să împărtășiți fotografiile într-un mod revoluționar, cu o camera triplă, concepută pentru a capta cu exactitate ceea ce vedeți. Fotografiați orice fără probleme cu obiectivul Ultra Wide. Împreună cu funcția „Intelligent Switch”, camera dvs. poate identifica acum și vă recomandă cum să utilizați modul Wide Shot.

Camera principală de 25 MP înregistrează imagini vii în zilele luminoase. În timp ce în întuneric, obiectivul inovator permite fotografii clare prin detectarea mai multor luminozități și reducerea zgomotului. În combinație cu o cameră de adâncime, camera principală oferă o experiență Live Focus. Camera AI vă ajută să fotografiați cea mai bună scenă, cu o caracteristică Scene Optimizer pentru a recunoaște și optimiza 20 de scene și Flaw Detection, pentru a vă asigura că nu pierdeți niciodată o fotografie portret perfectă. Bixby Vision folosește camera și AI pentru a vă ajuta să faceți cumpărături online, să traduceți textul și să găsiți informațiile de care aveți nevoie.

Galaxy A50 cu scaner de amprente în ecran, A30 cu scaner la spate

Samsung Galaxy A50 este echipat cu scaner de amprente pe ecran. Astfel A50 oferă o deblocare intuitivă și sigură pentru voi și pentru datele personale din smartphone. Galaxy A50 vine într-un design confortabil subțire și are o formă netedă curbată. Este disponibil în patru noi opțiuni de culoare: Black, White, Blue și Coral.

Samsung Galaxy A30. Este pentru cei care se află în mișcare tot timpul, are o baterie puternică de 4.000 mAh cu încărcare rapidă. Ecranul de 6,4 inch Super AMOLED Infinity-U oferă o experiență captivantă, ideală pentru jocuri, clipuri video, multi-tasking și navigare. Creat pentru o experiență mobilă mai solidă, modelul A30 include caracteristici avansate ale camerei, cum ar fi o cameră dublă, inclusiv un obiectiv cu unghi ultra-larg. Are și un scaner de amprente la spate, precum și recunoaștere facială.

Specificații Samsung Galaxy A50 și Galaxy A30

Samsung Galaxy A50 Samsung Galaxy A30
Ecran 6,4 inch FHD+ Infinity-U Super AMOLED, rezoluție 1080×2340 6,4 inch FHD+ Infinity-U Super AMOLED, rezoluție 1080×2340
Procesor Quad 2,3 GHz + Quad 1,7 GHz Dual 1,8 GHz + Hexa 1,6 GHz
Memorie 4/6 GB RAM,  64/128 GB stocare

Până la 512 GB cu MicroSD

3/4 GB RAM, 32/64 GB stocare

Până la 512 GB cu MicroSD

Camere foto Spate: 25 MP AF (F/1,7) + 5 MP FF (F/2,2) + 8 MP FF (F/2,2)

Față: 25 MP FF (F/2,0)

Spate: 16 MP (F/1,7) + 5 MP (F/2,2)

Față: 16 MP FF (F/2,0)

Acumulator 4.000 mAh 4.000 mAh
Dimensiuni 158,5 x 74,7 x 7,7mm 158,5 x 74,7 x 7,7mm
Alte caracteristici Scaner amprente pe ecran, încărcare rapidă, Samsung Pay, Bixby Vision, Bixby Voice, Bixby Home, Bixby Memento Scaner amprente spate, încărcare rapidă, Samsung Pay, Bixby Home, memento Bixby Memento