Samsung a lansat aspiratorul vertical wireless POWERstick PRO în Rusia

1557

Samsung Electronics a anunțat lansarea vânzărilor aspiratorului vertical fără fir POWERstick PRO în Rusia. Aspiratorul are o putere mare de aspirație, un design elegant, o mare mobilitate și manevrabilitate. Motorul invertor are o garanție de 10 ani, o baterie cu litiu-ion cu o durată lungă de funcționare chiar și după 5 ani de utilizare – are o capacitate de stocare a energiei de peste 80% din capacitatea inițială.

Samsung POWERstick PRO – este primul aspirator vertical fără fir de la Samsung, capabil să concureze cu privire la calitatea curățeniei și a puterii de aspirare cu aspiratoarele clasice alimentate prin cablu. POWERstick PRO a fost lansat la IFA Berlin 2017. Puterea sa de aspirare – 150 W, care este una dintre cele mai mari care se găsește pe aspiratoarele aflate în acest moment pe piață din această gamă, – suficient de mare pentru a curăța nu numai parchetul laminat, dar, de asemenea, covoarele cu suprafață mare.

Noi, de la Samsung, monitorizăm îndeaproape schimbările în preferințele utilizatorilor și creăm produsele care se potrivesc cel mai bine cu ele. Am observat că abordarea clienților în materie de curățenie se schimbă în favoarea unor aspiratoare mai mobile, mai ușor de utilizat și mai convenabile. Luând în considerare toate cerințele consumatorilor moderni pentru electrocasnice, am lansat un aspirator wireless vertical POWERstick PRO, care combină un design elegant cu performanța și mobilitatea“, – a declarat șeful departamentului electrocasnice Samsung Electronics Rusia, Alexander Tretyakov.

Aspiratorul Samsung POWERstick PRO este echipat cu o baterie Li-Ion de 32,4V cu o durată de viață a bateriei de până la 40 de minute de aspirat continuu cu o singură încărcare și perii suplimentare pentru curățarea diferitelor suprafețe.

Primele modele manuale de aspirator cu burduf au fost dezvoltate în anii 1860, iar primele modele motorizate au apărut la începutul secolului 20. În anul 1901 aspiratoarele alimentate electric au fost inventate în mod independent de inginerul britanic Hubert Cecil Booth și inventatorul american David T. Kenney.

Ușurința în utilizare a lui POWERstick PRO aduce curățarea la un nou nivel. O caracteristică unică a acestui aspirator este un mâner îndoit la un unghi de 50°. Acest tip de mâner este ideal pentru a manevra aspiratorul atunci când trebuie curățate zone greu accesibile, de exemplu, praful de sub pat sau din alte zone mai înguste și greu accesibile. Designerii Samsung au ținut cont de ergonomia corpului uman, astfel încât mânerul aspiratorului minimizează tensiunile de la încheieturi și spate în timpul manevrării aparatului.

Tehnologia EZClean vă permite să curățați recipientul de colectare a prafului și peria de praf fără a vă umple mâinile de praf, cu o singură mișcare. Colectorul aspiratorului este echipat cu un filtru lavabil, care, dacă este necesar, poate fi îndepărtat complet din aspirator pentru a se clăti cu apă. Pensula de aspirare EZClean este ușor de îndepărtat și de curățat de praf și fire de păr răsucite.

În plus, Samsung POWERstick PRO este echipat cu un filtru HEPA (High Efficiency Particulate Air), care ajută la aspirarea prafului care se ridică în timpul procesul de curățare a apartamentului, va fi deosebit de valoros pentru persoanele care suferă de alergii.

POWERstick PRO este disponibil în mai multe versiuni cu seturi diferite de perii:

  • Peria principală turbo, cu motor încorporat pentru curățarea profundă a covoarelor permite îndepărtarea eficientă a suprafeței de murdărie și păr.
  • O mini pensulă electrică echipată cu motor propriu, proiectată pentru curățarea ușoară a mobilierului de părul din blana animalelor domestice avute în casă.
  • Perie care se poate prelungi, cu diuză și șanțuri, pentru îndepărtarea prafului din locuri greu accesibile – colțuri, crăpături, tavan.
  • Perie combinată, pentru a colecta murdăria de pe diverse suprafețe: ramele ferestrelor, blatul de lucru din bucătărie și diuză flexibilă rotativă în orice unghi, pentru a ajunge la cele mai înalte puncte din casă cum ar fi cornișele.
  • O perie specială pentru parchet și acoperiri laminate, moale și anti-statică, care curăță foarte bine suprafețele fără a le zgâria sau deteriora.

Aspiratorul Samsung POWERstick PRO poate fi achiziționat din magazinul online Samsung și din magazinele partenerilor Samsung din toată Rusia, la un preț de vânzare de 26.990 de ruble, aproximativ 365 de euro.

SURSĂSamsung News