Acasă Stiri Samsung Electronics a lansat televizorul QLED ultra-mare, Q9

Samsung Electronics a lansat televizorul QLED ultra-mare, Q9

Samsung Electronics a anunțat astăzi lansarea noului QLED TV de 88 de inch (223,52 cm), Q9, în America de Nord și Corea de Sud.

După lansarea acestui televizor în Asia de sud-est la începutul acestui an, modelul Q9 va consolida poziția de vârf a lui Samsung pe piața de televiziune ultra-premium la nivel mondial.

Noul model este, de asemenea, programat să fie lansat în Europa în cursul acestei luni.

Modelul Samsung Q9 oferă o calitate inegalabilă a imaginii și o performanță pe măsură, precum și un design futurist și elegant, dezvoltat în funcție de spațiul de locuit al consumatorilor.

Modelul a obținut scoruri record la testele de la Video Magazin, una dintre cele mai renumite reviste de electrocasnice din Germania, și a fost apreciat drept „o foarte bună soluție practică pentru televiziunea HDR„.

Video-Magazin prezintă tendințele din tehnologie și testează produse de ultimă oră din domeniul electro-casnic, pentru a oferi consumatorilor informații despre acestea. Face un top al produselor din punct de vedere hardware, software și securitate pentru a evidenția cele mai bune produse.

La Samsung, ne propunem să extindem amprenta noastră pe piața de televiziune ultra-premium, cu modelele ultra-mari de televizoare QLED, care încorporează combinația perfectă de tehnologie și artă„, a declarat Jongsuk Chu, senior vicepreședinte al Visual Display Business la Samsung Electronics. „Cu o calitate superioară a imaginilor și funcții inovatoare, suntem convinși că gama noastră de televizoare QLED va continua să conducă în vânzări și să consolideze poziția de lider a lui Samsung pe piața mondială a televiziunii„.

Pe măsură ce consumatorii continuă să solicite ecrane mai mari și televizoare premium, Samsung a introdus modelul QLED TV de 88 inch (2,24 metri!) pe piața mondială, pentru a adăuga acest fenomenal Q9 la gama de televizoare QLED, care mai include și modele de 55, 65 și 75 inch.

Ca televizor unic, atinge un procent de culoare de 100 %. În general televizoarele Samsung QLED reproduc imagini bogate și colorate, așa cum au fost prevăzute să fie, folosind tehnologia dot quantum. Televizorul QLED oferă, de asemenea, o luminozitate remarcabilă și o gamă largă de culori, care permit televizoarelor să furnizeze culori detaliate și un contrast subtil, chiar și la luminozitatea de vârf.

Televizoarele QLED ajută la menținerea unei ambianțe plăcute în încăperile în care sunt amplasate, iar cablul optic transparent, cunoscut sub numele de conexiunea invizibilă, permite conectarea la dispozitive periferice fără dezordinea cauzată de cablurile tipice. Montarea pe perete completează designul perfect al televizoarelor QLED permițând o vizionare relaxantă.

Caracteristicile telecomenzii QLED, ca dispozitiv de comandă, permit utilizatorilor să controleze toate dispozitivele conectate la televizor printr-o singură telecomandă.

În luna iunie, Samsung a lansat, de asemenea, televizorul UHD premium de 82 de inch, ca parte a strategiei brandului de a oferi consumatorilor o gamă mai largă de opțiuni de televizoare cu o dimensiune mare a ecranului.

Pentru mai multe informații despre acest superb produs premium care este Q9, vizitați news.samsung.com

Stiri

Concept Samsung Galaxy S22 Ultra: va fi un smartphone de excepție

În ultimele săptămâni am aflat multe despre noile modele din seria Galaxy S22 care vor fi anunțate la începutul anului 2022. Am...

Pagina de asistență pentru Samsung Galaxy S21 FE este iarăși activă!

Galaxy S21 FE, prietenos cu bugetul, dar cu specificații premium, încă nu ne dă pace. Este unul dintre telefoanele Samsung despre care...

Tastatura Samsung va veni cu integrare nativă Grammarly

Samsung și Grammarly au anunțat de două zile un parteneriat pentru a integra sugestiile de scriere Grammarly direct în tastatura Samsung pe...

Samsung Galaxy M33 5G: primele informații despre viitorul smartphone

Samsung lansează permanent noi telefoane din toate gamele sale. Dacă știm aproximativ mersul lansărilor pentru seria Galaxy S, nu suntem foarte siguri...

Galaxy A7 (2018) primește actualizarea de securitate din octombrie 2021

Samsung a lansat actualizarea de securitate din octombrie 2021 pe unul dintre smartphone-urile sale medii mai vechi. Actualizarea de securitate este acum...

Noile Samsung Galaxy Book cu cipuri Intel din a 11-a generație și 5G

Samsung a anunțat trei noi completări la seria sa Galaxy Book: Galaxy Book, Galaxy Book Odyssey și Galaxy Book Pro 360 5G....

Android 12 aduce pictograme care se colorează cu imaginea de fundal

În prezent, nu puteți instala oficial actualizarea Android 12 pe niciun telefon Samsung. Din fericire, programul beta pentru seria Galaxy S21 este...