Acasă Stiri Samsung a lansat linia TV QLED 2018 la First Look din New...

Samsung a lansat linia TV QLED 2018 la First Look din New York

Samsung Electronics, pentru al 13-lea an consecutiv lider mondial în producția de televizoare, a lansat linia de televizoare QLED și produse AV pentru 2018, la evenimentul First Look din New York în clădirea Bursei americane din Manhattan. Compania a prezentat următoarea generație de televizoare QLED în fața a aproximativ 1.000 de participanți și a arătat noile caracteristici care îmbunătățesc experiența de vizionare mai mult ca niciodată.

În timpul prezentării de presă, președintele Samsung Visual Electronics, Jong-hee Han și alți directori Samsung au explicat modul în care linia TV 2018 oferă o experiență impecabilă de vizionare la domiciliu, practic fără egal, menită să elimine barierele în ceea ce privește instalarea și afișarea televizorului și raționalizarea accesului la conținut.

Proiectat pentru imersiune totală și pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi a consumatorilor de pretutindeni, noua linie de televizoare QLED oferă utilizatorilor cea mai bună experiență de vizionare” a declarat președintele Jong-hee Han.

Președintele Han a fost pe scenă alături de partenerii de la The New York Times și au discutat despre noile avantaje ale consumatorilor cu noua gamă de televizoare QLED 2018. Anunțând un nou parteneriat cu Samsung, Mark Thompson, președintele și directorul executiv al companiei The New York Times, a declarat: „Modul Ambient TV al QLED TV este o modalitate extraordinară pentru telespectatori de a experimenta vizual la televizor jurnalismul de neegalat al lui New York Times„.

Evenimentul First Look din New York a inclus și o expoziție pentru oaspeți pentru a experimenta noile produse și caracteristicile lor.

New York este cel mai populat oraș din Statele Unite ale Americii, are statutul de cel mai mare oraș al Statelor Unite încă din 1790. Are o populație de peste 8,5 milioane de locuitori. Zona metropolitană New York are aproape 21 de milioane de locuitori. Orașul a fost înființat în 1624 de coloniști olandezi.

Noile televizoare includ îmbunătățiri de caracteristici cum ar fi modul Ambient, care asigură faptul că televizorul arată frumos chiar și atunci când acesta nu este pornit. Modul Ambient determină felul în care arată camera și apoi ajustează ecranul, în modul de așteptare, astfel încât să nu mai fie doar un ecran negru, ci un obiect frumos care se încadrează în ambianța spațiului. Televizorul poate detecta, de asemenea, când cineva intră în cameră și poate astfel să activeze ecranul și să afișeze un conținut relevant cu știri sau despre vreme. Ecranul se oprește automat când nimeni nu se află în încăpere.

Linia Samsung TV 2018 are 9 serii de televizoare, TV QLED, Premium UHD, UHD și Ultra-Screen, disponibile în diverse dimensiuni. Modelele din gama 2018 au opțiuni de afișare plate și curbe.

Televizoare QLED: Modelele din gama TV QLED 2018 includ – Q9F (de 55 inch, 65 inch, 75 inch), Q7C (55 incg, 65 inch), Q7F (65 inch, 75 inch) și Q6F (49 inch, 55 inch, 65 inch, 75 inch, 82 inch). Televizoarele QLED au o culoare și contrast îmbunătățite, compatibilitate HDR10+, mod Ambient, îmbunătățiri TV inteligente cu Bixby Voice, o telecomandă și conexiunea One Invisible.

Premium UHD: Modelele din gama TV 2018 Premium UHD includ modelele NU8500 și NU8000. Televizoarele Premium UHD includ funcții precum culoarea dinamic cristal, compatibilitatea HDR10+, îmbunătățiri TV inteligente cu Bixby Voice și One Remote Control.

UHD: modelele din gama TV 2018 UHD includ NU7100 (75 inch, 65 inch, 55 inch, 50 inch, 43 inch, 40 inch) și NU7300 (65 inch, 55 inch). Aceste televizoare UHD includ funcții precum capabilități de imagine 4K UHD și HDR, design subțire și capabilități Smart TV.

Linia QLED 2018 va fi disponibilă din această lună în SUA.

Stiri

Diamond OLED, un nou tip de ecran brevetat de Samsung

Samsung produce un număr mare de produse electronice, de la smartphone-uri și articole portabile la televizoare și monitoare. Ecranele acestor produse sunt...

Tot ce știm despre viitorul smartwatch Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 3 este un smartwatch superb, unul de rang înalt printre cele mai bune ceasuri inteligente de pe piață. Nu...

Tot ce știm despre smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Flip 3

După introducerea seriei Galaxy S21 la jumătatea lunii ianuarie a acestui an, așteptăm acum succesorul Galaxy Z Flip. Acest smartphone cu clapetă...

Samsung își extinde programul de reciclare cu Galaxy Upcycling at Home

Samsung Electronics a anunțat extinderea programului său Galaxy Upcycling, prin Galaxy Upcycling at Home. Acum Samsung le permite utilizatorilor să-și transforme smartphone-urile...

Samsung TV Plus primește 166 de canale Rakuten TV în Europa

Rakuten TV și Samsung TV Plus își consolidează parteneriatul lansând peste 166 de canale pe 16 piețe din Europa. Prin acest lucru...

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....