Samsung Electronics va lansa AR9500M cu Wind-Free™ la CES 2017

1979

Samsung Electronics a anunțat că va lansa aparatul de aer condiționat AR9500M cu tehnologie Wind-Free™, la CES 2017 în Las Vegas.

CES are loc între 5-8 ianuarie 2017 la Convention Center, Las Vegas, Nevada. CES este o expoziție de electronică și tehnologie, care are loc anual cu peste 170.000 de participanți și 3.800 de expozanți din mai mult de 153 de țări.

În urma succesului imens cu aparatul de aer condiționat AR9500M, în Corea de Sud, prin integrarea tehnologiei de răcire Wind-Free™, Samsung lansează aparatul la CES 2017.

Acest aparat de aer condiționat oferă clientilor un climat interior mai rece și o eficiență optimă a energiei, fără disconfortul fluxului de aer rece suflat direct.

„Consumatorii vor aprecia capacitățile aparatului de aer condiționat, eficienct și rece ale lui AR9500M în casa lor”.

„Le va plăcea cu adevărat că nu mai trebuie să se preocupe de aerul din cameră, care va fi permanent la temperatura dorită, mai mult, vor beneficia și de reducerea facturilor de energie.” – a declarat Byung-Sam Seo, președinte divizia de electrocasnice de la Samsung Electronics.

AR9500M oferă clienților confortul ideal, prin menținerea temperaturii camerei confortabilă, cu ajutorul Wind-Free, care răcește prin dispersarea ușoară a aerului rece prin 21.000 de diuze foarte mici.

Este un sistem de răcire cu două trepte care coboară mai întâi tempertura în „modul de răcire rapidă” și apoi se comută automat la Wind-Free™, odată ce se atinge temperatura dorită. Această abordare poate reduce consumul de energie cu până la 72% în comparație cu modul Fast Colling.

Aparatul AR9500M, are Wi-Fi, astfel încât să poată fi controlat de oriunde prin intermediul aplicației Home Smart Samsung. Utilizatorii pot regla de la distanță temperatura, și pot face alte setări.

Pot primi actualizări în timp real cu privire la performanța aparatului și consumul de energie electrică zilnică, precum și soluții pentru eventuale depanări ale problemelor atunci când este cazul.

Designul triunghiular unic al lui AR9500M are un orificiu de intrare care permite să tragă mai mult aer dintr-o data, în timp ce lățimea și unghiul de ieșire sunt optimizate cu lame în formă de v.

Are un ventilator cu o capacitate mai mai mare cu 22% decât la modelele anterioare, aerul este răcit și suflat mai repede, mai departe și pe o lățime mai mare, pentru a ajunge în fiecare colț al camerei.

Un aparat Samsung cu aspect elegant, modern și performant pentru un confort sporit al utilizatorilor.

SURSĂSamsung News