Samsung va lansa în curând un card microSD de 512 GB

1198
Pe măsură ce unii producători scapă de mufa pentru căști și slotul pentru card microSD, Samsung continuă să le includă în gama de smartphone-uri, în special pe dispozitivele sale emblematice. Pentru încântarea multor utilizatori care preferă aceste caracteristici, Samsung nu și-a schimbat strategia pentru recent lansatul Galaxy Note 9. De fapt, chiar dacă cel mai recent telefon inteligent din gama Galaxy Note vine cu stocare internă dublă față de predecesorul său, Note 9 a păstrat încă slotul pentru microSD. Cele mai multe telefoane cu slot pentru memorie suportă adesea carduri cu o capacitate de până la 2 TB, însă această limită teoretică nu înseamnă nimic atunci când nu există multe carduri microSD de mare capacitate pe piață. Samsung va intra în curând pe lista celor câtorva companii care au lansat carduri microSD de 512 GB. În cadrul evenimentului Samsung Galaxy Unpacked de la New York, Drew Blackard, directorul general de marketing de la Samsung, a menționat că gigantul high-tech va lansa în curând un microSD de 512 GB. Împreună cu memoria internă de 512 GB a variantei de vârf a phabletului Galaxy Note 9, veți avea 1 TB de memorie în buzunar. Chiar dacă nu plănuiți să cumpărați un Samsung Galaxy Note 9 în următoarele săptămâni, cardul microSD de 512 GB ar trebui să-l aveți în vedere, mai ales dacă doriți mai mult spațiu de stocare pe telefon. Mai mult, micro-cardul poate fi folosit cu o grămadă de alte dispozitive, inclusiv iPhone și computere (prin adaptoare speciale).

PNY Technologies (Paris, New York) este un producător american de carduri de memorie flash, unități flash USB, unități SSD, module de de memorie, încărcătoare portabile, cabluri, încărcătoare, adaptoare, precum și carduri grafice de consum și profesionale. Compania are sediul în Parsippany-Troy Hills, New Jersey, SUA.

În prezent, o cartelă microSD de 256 GB este cea mai mare pe care o puteți obține pentru smartphone-ul dvs. Nu avem nicio idee despre cât de mult va costa cardul microSD Samsung de 512 GB, dar prețurile de vânzare pentru modelul de 128 GB, de la Samsung, este de aproximativ 35 $ și pentru cel de 256 GB de aproximativ 85 dolari. Există doar câteva companii care au carduri microSD de 512 GB pe piață. SanDisk vinde unul, americanii de la PNY  Technologies și Integral Development au lansat și ei așa ceva. Cardurile costă peste 300 USD și probabil în jurul acestui preț se va situa și costul unui viitor microSD de 512 GB de la Samsung.
SURSĂSamMobile