Samsung lansează Galaxy Tab Active

1682

Samsung lansează Galaxy Tab Active – Deși prezența dispozitivelor solide, rezistente la apă este destul de comună pe piață, acestea nu au reușit să intre în lumea industrială. Samsung încearcă să schimbe acest aspect prin lansarea Galaxy Tab Active, ce vine cu un certificat IP67 pentru rezistența la apă și carcasă rezistenta la șoc, ce poate face față unei căderi de la 1,2 m.  Tableta este dedicată celor ce lucrează în interprinderi și alte industrii, de exemplu, conectivitatea NFC este un instrument util celor din transporturi sau managerilor de logistică, iar carcasă solidă poate fi potrivită pentru reprezentanți de vânzări auto.

La fel ca și tabletele Galaxy Tab, și Active este echipată cu un stylus, numit de Samsung C-Pen, pe care producătorul koreean îl cnsideră esențial pentru utilizarea tabletei de către cei nevoiți să poarte mănuși la locul de muncă. Display-ul tabletei are 8 inch, cu o rezoluție de 1280×800 WXGA, iar în afara construcției solide, Active vine cu specificațiile unui dispozitiv mid-range, precum un procesor Snapdragon 400 quadcore, 1.5 GB de RAM, o cameră principala de 3.5 MP, 16 GB de memorie internă, un slot pentru card MicroSD, o baterie de 4.450 mAh cu o durată de 8-10 ore de utilizare și Android 4.4 KitKat.

Samsung Galaxy Active va fi disponibilă atât în varianta Wi-Fi cât și LTE spre sfârșitul acestui an, în cutia dispozitivului găsindu-se în plus C-Pen-ul și o husă de protecție.