Acasă Stiri Samsung lansează oficial seria Galaxy J - J3, J5 și J7 (2017)

Samsung lansează oficial seria Galaxy J – J3, J5 și J7 (2017)

După câteva luni de zvonuri nesfârșite, Samsung a anunțat astăzi noua serie Galaxy J (2017). Noile telefoane păstrează istoria seriei J de a oferi smartphone-uri puternice și elegante la prețuri accesibile. Dispunând de un corp metalic elegant, Galaxy J3 (2017), Galaxy J5 (2017) și Galaxy J7 (2017) promit performanțe îmbunătățite, camere și alte caracteristici actualizate.

Gerben van Walt Meijer, manager de marketing la Samsung Mobile Olanda, a menționat că seria Galaxy J este una dintre cele mai bine vândute serii de smartphone-uri Samsung din Europa.

Compania are convingerea că noul design al seriei J și tehnologia avansată vor fi satisfăcătoare pentru clienții existenți și pentru cei noi.

  • Samsung Galaxy J7 (2017), este modelul de vârf al gamei J 2017, și dispune de un corp metalic, un ecran Full HD Super AMOLED de 5,5 inch, și un procesor octa-core de 1,6 GHz. Dispune de memorie RAM de 3 GB și spațiu de stocare de 16 GB, camere de luat vederi față și spate de 13 megapixeli, suport LTE Cat.6 și multe altele. Telefonul rulează Android 7.0 Nougat și este alimentat de o baterie de 3.600 mAh.
  • Samsung Galaxy J5 (2017) are aceeași cameră de 13 megapixeli pe partea din față și spate, afară de ecranul HD AMOLED care este de 5,2 inch. Este alimentat de un procesor de 1,6 GHz, cu memorie RAM de 2 GB și spațiu de stocare de 16 GB. Telefonul are o baterie de 3.000 mAh și, de asemenea, vine cu Android Nougat.
  • Samsung Galaxy J3 (2017) primește și el un corp metalic. Dispune de un display TFT HD de 5 inch cu procesor de 1,4 GHz, memorie RAM de 2 GB și memorie de 16 GB. Are o cameră din spate de 13 MP și una față pentru selfie de 5 megapixeli. Android Nougat, și o baterie de 2.400 mAh completează telefonul. Întreaga serie are slot pentru card microSD și dual SIM.

 Litera „J” care dă numele seriei, vine de la Japonia. Acest smartphone a fost dezvoltat initial pentru piața din Japonia. Elegant și subțire, la prețuri accesibile, oferă foarte multe caracteristici la prețul său. A avut succes pe piața niponă, a trecut apoi în Taiwan, după care a ajuns pe toate piețele din lume. 

Samsung va lansa Galaxy J5 (2017) în Europa în cursul acestei luni, Galaxy J7 (2017) va sosi în iulie, în timp ce Galaxy J3 (2017) va fi lansat în luna august.

Prețurile și disponibilitatea vor varia în funcție de piață.

Compania a confirmat și prețurile pentru aceste telefoane – prețuri pentru Europa. Samsung va vinde Galaxy J3 (2017) pentru € 219, Galaxy J5 (2017) pentru € 279 și Samsung Galaxy J7 (2017) pentru € 339, momentan în culoarea neagră și aurie.

Nu sunt încă confirmate detaliile privind prețurile și disponibilitatea noii serii Galaxy J (2017) pentru alte piețe din lume.

Samsung va lansa cu siguranță toate cele trei telefoane la nivel global, dar va trebui să așteptăm mai multe informații care să confirme unde va fi vândut și cât de mult va costa.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...