Acasă Stiri Samsung lansează oficial seria Galaxy J - J3, J5 și J7 (2017)

Samsung lansează oficial seria Galaxy J – J3, J5 și J7 (2017)

După câteva luni de zvonuri nesfârșite, Samsung a anunțat astăzi noua serie Galaxy J (2017). Noile telefoane păstrează istoria seriei J de a oferi smartphone-uri puternice și elegante la prețuri accesibile. Dispunând de un corp metalic elegant, Galaxy J3 (2017), Galaxy J5 (2017) și Galaxy J7 (2017) promit performanțe îmbunătățite, camere și alte caracteristici actualizate.

Gerben van Walt Meijer, manager de marketing la Samsung Mobile Olanda, a menționat că seria Galaxy J este una dintre cele mai bine vândute serii de smartphone-uri Samsung din Europa.

Compania are convingerea că noul design al seriei J și tehnologia avansată vor fi satisfăcătoare pentru clienții existenți și pentru cei noi.

  • Samsung Galaxy J7 (2017), este modelul de vârf al gamei J 2017, și dispune de un corp metalic, un ecran Full HD Super AMOLED de 5,5 inch, și un procesor octa-core de 1,6 GHz. Dispune de memorie RAM de 3 GB și spațiu de stocare de 16 GB, camere de luat vederi față și spate de 13 megapixeli, suport LTE Cat.6 și multe altele. Telefonul rulează Android 7.0 Nougat și este alimentat de o baterie de 3.600 mAh.
  • Samsung Galaxy J5 (2017) are aceeași cameră de 13 megapixeli pe partea din față și spate, afară de ecranul HD AMOLED care este de 5,2 inch. Este alimentat de un procesor de 1,6 GHz, cu memorie RAM de 2 GB și spațiu de stocare de 16 GB. Telefonul are o baterie de 3.000 mAh și, de asemenea, vine cu Android Nougat.
  • Samsung Galaxy J3 (2017) primește și el un corp metalic. Dispune de un display TFT HD de 5 inch cu procesor de 1,4 GHz, memorie RAM de 2 GB și memorie de 16 GB. Are o cameră din spate de 13 MP și una față pentru selfie de 5 megapixeli. Android Nougat, și o baterie de 2.400 mAh completează telefonul. Întreaga serie are slot pentru card microSD și dual SIM.

 Litera „J” care dă numele seriei, vine de la Japonia. Acest smartphone a fost dezvoltat initial pentru piața din Japonia. Elegant și subțire, la prețuri accesibile, oferă foarte multe caracteristici la prețul său. A avut succes pe piața niponă, a trecut apoi în Taiwan, după care a ajuns pe toate piețele din lume. 

Samsung va lansa Galaxy J5 (2017) în Europa în cursul acestei luni, Galaxy J7 (2017) va sosi în iulie, în timp ce Galaxy J3 (2017) va fi lansat în luna august.

Prețurile și disponibilitatea vor varia în funcție de piață.

Compania a confirmat și prețurile pentru aceste telefoane – prețuri pentru Europa. Samsung va vinde Galaxy J3 (2017) pentru € 219, Galaxy J5 (2017) pentru € 279 și Samsung Galaxy J7 (2017) pentru € 339, momentan în culoarea neagră și aurie.

Nu sunt încă confirmate detaliile privind prețurile și disponibilitatea noii serii Galaxy J (2017) pentru alte piețe din lume.

Samsung va lansa cu siguranță toate cele trei telefoane la nivel global, dar va trebui să așteptăm mai multe informații care să confirme unde va fi vândut și cât de mult va costa.

Stiri

Diamond OLED, un nou tip de ecran brevetat de Samsung

Samsung produce un număr mare de produse electronice, de la smartphone-uri și articole portabile la televizoare și monitoare. Ecranele acestor produse sunt...

Tot ce știm despre viitorul smartwatch Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 3 este un smartwatch superb, unul de rang înalt printre cele mai bune ceasuri inteligente de pe piață. Nu...

Tot ce știm despre smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Flip 3

După introducerea seriei Galaxy S21 la jumătatea lunii ianuarie a acestui an, așteptăm acum succesorul Galaxy Z Flip. Acest smartphone cu clapetă...

Samsung își extinde programul de reciclare cu Galaxy Upcycling at Home

Samsung Electronics a anunțat extinderea programului său Galaxy Upcycling, prin Galaxy Upcycling at Home. Acum Samsung le permite utilizatorilor să-și transforme smartphone-urile...

Samsung TV Plus primește 166 de canale Rakuten TV în Europa

Rakuten TV și Samsung TV Plus își consolidează parteneriatul lansând peste 166 de canale pe 16 piețe din Europa. Prin acest lucru...

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....