După câteva luni de zvonuri nesfârșite, Samsung a anunțat astăzi noua serie Galaxy J (2017). Noile telefoane păstrează istoria seriei J de a oferi smartphone-uri puternice și elegante la prețuri accesibile. Dispunând de un corp metalic elegant, Galaxy J3 (2017), Galaxy J5 (2017) și Galaxy J7 (2017) promit performanțe îmbunătățite, camere și alte caracteristici actualizate.

Gerben van Walt Meijer, manager de marketing la Samsung Mobile Olanda, a menționat că seria Galaxy J este una dintre cele mai bine vândute serii de smartphone-uri Samsung din Europa.

Compania are convingerea că noul design al seriei J și tehnologia avansată vor fi satisfăcătoare pentru clienții existenți și pentru cei noi.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”] Litera „J” care dă numele seriei, vine de la Japonia. Acest smartphone a fost dezvoltat initial pentru piața din Japonia. Elegant și subțire, la prețuri accesibile, oferă foarte multe caracteristici la prețul său. A avut succes pe piața niponă, a trecut apoi în Taiwan, după care a ajuns pe toate piețele din lume. [/vc_message]

Samsung va lansa Galaxy J5 (2017) în Europa în cursul acestei luni, Galaxy J7 (2017) va sosi în iulie, în timp ce Galaxy J3 (2017) va fi lansat în luna august.

Prețurile și disponibilitatea vor varia în funcție de piață.

Compania a confirmat și prețurile pentru aceste telefoane – prețuri pentru Europa. Samsung va vinde Galaxy J3 (2017) pentru € 219, Galaxy J5 (2017) pentru € 279 și Samsung Galaxy J7 (2017) pentru € 339, momentan în culoarea neagră și aurie.

Nu sunt încă confirmate detaliile privind prețurile și disponibilitatea noii serii Galaxy J (2017) pentru alte piețe din lume.

Samsung va lansa cu siguranță toate cele trei telefoane la nivel global, dar va trebui să așteptăm mai multe informații care să confirme unde va fi vândut și cât de mult va costa.