Samsung se pregătește să lanseze cinci noi telefoane Samsung Galaxy

817
Samsung se pregateste sa lanseze cinci noi telefoane Samsung Galaxy
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung se pregătește să lanseze un val de noi smartphone-uri Galaxy de gamă mică și medie. Paginile de asistență pentru cele cinci noi modele au intrat deja în activitate în diferite regiuni. Portalul oficial Samsung India include acum pagini de asistență pentru Samsung Galaxy F12 și Samsung Galaxy F62. Acest lucru arată că cele două noi dispozitive care ar fi fost dezvoltate în colaborare cu Flipkart vor fi lansate în curând.

Între timp, pagina de asistență pentru Galaxy A52 5G este deja activă în Austria, potrivit Universmartphone. De asemenea, Galaxy M02 și Galaxy A72 au primit pagini de asistență în Thailanda și, respectiv, în Caraibe. Toate acestea înseamnă că Samsung se pregătește să lanseze aceste smartphone-uri în curând, deși timpul va spune exact când se va întâmpla.

În România vor ajunge Galaxy A52, Galaxy A72 și Galaxy M02

În ceea ce privește disponibilitatea, Galaxy F12 și Galaxy F62 vor rămâne cel mai probabil exclusiv pentru India. Dar Samsung are și variante Galaxy A / Galaxy M cu specificații similare care ar putea ateriza pe piețe suplimentare. În ceea ce privește celelalte modele Galaxy A și Galaxy M care au primit pagini de asistență, puteți fi siguri că se vor bucura de mai multe versiuni. În ce privește aceste smartphone-uri, în afară de Galaxy F12 și Galaxy F62, toate celelalte vor ajunge și în România.

Despre toate aceste modele au apărut foarte multe informații și fotografii și în mare măsură știm totul despre ele. Modelele Galaxy A52 și Galaxy A72 vor apărea atât în variante 4G cât și 5G. Momentan nu știm dacă aceste modele vor apărea simultan. Galaxy A52 și A72 de obicei în ultimii ani vin împreună. Sunt urmașele modelelor Galaxy A51 și Galaxy A71 de anul trecut. Probabil la fel se va întâmpla și anul acesta. În orice caz toate cele cinci smartphone-uri Samsung sunt gata de lansare și pot apărea în orice moment.

Samsung GT-I7500 Galaxy este primul smartphone fabricat de Samsung cu sistemul de operare Android. A fost anunțat la 27 aprilie 2009 și a fost lansat la 29 iunie 2009. A fost primul din ceea ce avea să devină celebra serie Galaxy.

Portofoliul mediu Samsung a câștigat foarte multă popularitate anul trecut. Atunci Samsung Galaxy A51 a fost cel mai bine vândut smartphone din lume în H1 2020. Una din cauze este pandemia actuală care a generat schimbări în peisajul economic, cu mai puține vânzări de modele emblematice. Cu seria Galaxy S21 disponibilă acum pentru cumpărare, Samsung se poate concentra pe ofertele sale non-flagship pentru câteva luni bune, până când va avea loc următorul eveniment Unpacked.