Acasă Stiri Samsung Electronics va lansa un laptop care recunoaște gesturile

Samsung Electronics va lansa un laptop care recunoaște gesturile

La sfârșitul lunii septembrie 2017, US Patent and Trademark Office din S.U.A. – Oficiul pentru Brevete și Mărci, a publicat o cerere de brevet de invenție de la Samsung care dezvăluie o caracteristică viitoare pentru linia de notebook-uri.

Aparatul, aproape sigur de înaltă calitate, se spune că va fi livrat cu un trackpad touch-force și o serie de senzori care pot recunoaște gesturile făcute prin aer, fără contact, ale utilizatorului.

Spre deosebire de Windows Hello, utilizatorii Notebook-ului, presupunând că tehnologia ajunge să se realizeze, vor trebui să-și poziționeze mâinile deasupra trackpad-ului atunci când imită un gest, deoarece senzorii necesari recunoașterii gesturilor sunt încorporați în panoul trackpad-ului.

Recunoașterea gesturilor făcute fără a atinge laptopul nu este un concept chiar nou. Samsung a mai lansat în trecut astfel de dispozitive care pot recunoaște gesturile. Samsung Galaxy S4 a fost livrat cu o caracteristică Air Gesture, care a permis utilizatorilor să navigheze prin paginile Web și să răspundă apelurile primite, fără a fi nevoiți să atingă dispozitivul.

Când Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge au ajuns pe piață funcțiile acestor telefoane prin mișcări și gesturi au fost mult mai bune față de Galaxy S4.

Sunt câteva funcții oferite de Galaxy S6 sau S6 Edge prin mișcare și gesturi: apel direct, alertă inteligentă, funcția mute, și captură ecran.

Vom vedea la ce fel de gesturi răspunde viitorul notebook ce va fi produs de firma sud-coreeană.

Samsung a depus cererea de brevet de invenție în SUA la US Patent and Trademark Office în iunie 2017. Având în vedere că aceasta este o cerere de brevet de invenție, momentul în care un astfel de produs este prezentat și comercializat este necunoscut în acest moment.

US Patent and Trademark Office a fost înființat în 1975 și are sediul în Alexandria, Virginia. Este unic printre agențiile federale, deoarece operează exclusiv din comisioanele colectate de la utilizatorii săi și nu pe banii contribuabililor. La 31 iulie 1790, a fost emis primul brevet în S.U.A., acesta fost semnat de președintele George Washington.

Având în vedere acest lucru, ar trebui să rețineți că Samsung înregistrează în mod regulat brevete, dar de multe ori unele dintre acestea nu ajung niciodată să se materializeze.

Ar putea fi acesta unul dintre cele care vor ajunge în ultimă instanță în mâinile publicului? Nu suntem în măsură să dăm un răspuns la această întrebare. Dar asta nu înseamnă că nu avem speranțe că acest produs va ajunge pe piață.

SourceSamMobile

Stiri

Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni...

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...