Samsung Display lucrează la un nou tip de afișaj, Samsung Perenna

907

Samsung nu produce numai electronice de consum. Compania are, de asemenea, o divizie proprie care produce afișaje, Samsung Display, unde se dezvoltă tot felul de noi tehnologii de ecrane. Și, trebuie să precizăm, Samsung Display este imbatabilă la nivel mondial în privința ecranelor de tot felul. O cerere de marcă comercială pentru Samsung Perenna indică faptul că Samsung va introduce în curând un nou tip de panou de afișare.

La 25 ianuarie 2019, Samsung Display a solicitat o marcă comercială la United States Patent and Trademark Office – USPTO și la European Union Intellectual Property Office – EUIPO. Numele de marcă solicitat este Samsung Perenna.

Cererea de marca comercială a fost aprobată și publicată în 29 ianuarie 2019 și este încadrată în Clasa 9. În documentația care însoțește cererea pentru brevet se specifică: „panouri de afișare, afișaj pentru telefoane mobile, monitoare de calculator și monitoare TV”.

Samsung Perenna poate fi un ecran cu garanție pe viață

Numele Perenna vine din limba latină și înseamnă „etern, nemuritor, de lungă durată”. Este posibil ca Samsung să dezvolte un afișaj care să aibă o garanție nelimitată! Dacă este sau nu un afișaj flexibil, care devine o adevărată tendință pentru viitoarele telefoane pliabile, nu știm în acest moment.

USPTO– Oficiul pentru Brevete și Mărci din Statele Unite este o agenție a Departamentului de Comerț al SUA. USPTO are sediul în Alexandria, Virginia. Director al USPTO este Andrei Iancu. El și-a început mandatul la 8 februarie 2018. Andrei Iancu a fost nominalizat de președintele Trump și a fost confirmat în unanimitate de Senatul SUA.

Am văzut în ultimul timp mai multe brevete de telefoane Samsung unde ecranul merge până în spatele telefonului. Înconjoară practic părțile laterale ale telefonului. Cu toate acestea, nu se spune că Samsung Perenna este un display special pentru smartphone. În descrierea brevetului se spune că poate fi folosit și la telefoane mobile. Destul de recent, în toamna trecută, Samsung a lansat mai multe modele de ecrane Infinity, pentru viitoarele sale modele de smartphone-uri. Prin urmare, este posibil ca Samsung să folosească ecranul Perenna pentru un monitor sau televizor.

Încă nu este clar când va fi introdus noul display Samsung Perenna. Este posibil ca Samsung să lanseze o nouă serie de televizoare QLED cu noile ecrane, care vor fi cu adevărat fără nici o margine. Și mai mult decât atât – perene. Poate că vom auzi mai multe despre Samsung Perenna luna aceasta la Mobile World Congress 2019 ce va avea loc la Barcelona.

SURSĂLetsgoDigital