Samsung încă lucrează la Galaxy A90, are 5G și cameră de 32 MP

843
Sursa Foto: GalaxyClub.nl

Samsung a lansat foarte multe smartphone-uri din seria Galaxy A 2019 până acum. Totuși lipsește ceva, lipsește un Samsung Galaxy A90 despre care au fost destule zvonuri în ultimul timp. Din ultimele informații Samsung pare să lucreze la un smartphone care ar putea fi lansat sub numele de Galaxy A90. O versiune cu o conexiune de 5G pentru Coreea de Sud a acestui telefon este în curs de testare. De asemenea, am aflat și câteva detalii despre departamentul foto al acestui aparat.

Momentan, conform informațiilor de care dispunem Galaxy A90 este cunoscut doar după numărul de model, are numărul SM-A908N. Este un număr de model ce va avea conexiune 5G și va fi destinat deocamdată pentru piața internă din Coreea de Sud. Conform informațiilor din zonă, preluate de GalaxyClub, dispozitivul este în curs de testare.

Samsung Galaxy A90 cu 5G și două camere la spate 

Pentru o lungă perioadă de timp și la un moment dat părea sigur că Galaxy A90 va fi lansat de Samsung cu prima cameră de tip pop-up. Apoi, planurile au fost schimbate iar aparatul a fost lansat sub numele de Galaxy A80. Cu toate acestea, Samsung se pare că nu a terminat cu dezvoltarea seriei Galaxy A 2019. Puteți vedea pe site-ul iLoveSamsung toate modelele din seria Galaxy A 2019, apărute până acum.

În plus, acest Galaxy A90 are o cameră principală cu o rezoluție impresionantă, 32 MP. Aceasta va fi cuplată la spate cu o cameră secundară de 8 MP – la fel ca Samsung Galaxy A70. Nu știm dacă este vorba de o cameră de tip pop-up ca cea de pe modelul A80 sau una cu un design mai tradițional. Cel puțin în acest moment nu sunt detalii că Galaxy A90 ar avea și o a treia cameră foto la spate și nici câți pixeli are.

Pixelul este un element component, foarte mic, al imaginilor grafice digitale. Cuvântul provine din engleză de la Picture Elements – elemente de imagine. Intensitatea fiecărui pixel este variabilă. Cuvântul „pixel” a fost folosit în 1965 pentru a descrie elementele de imagine ale inregistrărilor video de la sondele spațiale de pe Lună – Ranger 8 și Ranger 9,  de pe planeta Marte – Mariner 4.

Ceea ce, de asemenea, nu știm este dacă acest dispozitiv, testat acum cu 5G, va fi lansat și în altă parte. Până în prezent, nu avem nicio informație care să confirme dezvoltarea unor modele fără conexiune 5G pentru alte piețe. Nu excludem posibilitatea ca un astfel de smartphone să apară în următoarele săptămâni sau luni.

Se va numi sau nu se va numi Galaxy A90?

Deoarece „primul” A90 a fost lansat pe piață sub numele Samsung Galaxy A80, se pune și acum întrebarea: va fi numit acesta Samsung Galaxy A90? Din informațiile pe care le-am primit, dispozitivul este într-adevăr numit Galaxy A90 5G. Totuși, se poate schimba mult până la lansarea dispozitivului – dar codul modelului SM-A908N este corect. Sigur vor mai apărea informații suplimentare despre acest smartphone Samsung în perioada următoare. Vom fi pe fază ca de obicei și vom publica aceste informații.