Samsung lucrează la Galaxy J8+ (2018), a fost văzut pe Geekbench

1754

Samsung pare să lucreze la mai multe smartphone-uri din gama Galaxy J, despre Samsung Galaxy J8 (2018) am scris și noi recent pe iLoveSamsung, programate să apară pe piață mai târziu în acest an. Se pare că va exista o variantă „Plus” a acestui dispozitiv, deoarece au apărut unele dovezi care sugerează că Samsung va lansa Galaxy J8+ (2018) în viitorul nu prea îndepărtat. Samsung Galaxy J8+ va fi un J8 mai mare.

Rezultatele publicate recent pe un site etalon de referință au arătat că un dispozitiv cu numărul de model SM-J800FN este testat de Samsung și ar putea fi lansat ca Galaxy J8 (2018). Acum, un dispozitiv cu numărul de model SM-J805 a fost văzut în baza de date a site-ului de referință Geekbench, sugerând că Galaxy J8+ (2018) ar putea fi lansat și el alături de acest dispozitiv.

Desigur, nu avem confirmarea faptului că SM-J805FN va fi într-adevăr Galaxy J8+ (2018). Dar ne amintim că, de exemplu, Galaxy S9 are numărul de model SM-G960F, iar Galaxy S9+ are numărul de model SM-G965F. Numărul „5” semnifică modelul „+” aici.

Informațiile de până acum sugerează că viitoarele telefoane Galaxy J8 vor avea un ecran plat de tip Infinity la fel ca Galaxy A8 și Galaxy A8+ (2018) lansate la începutul acestui an. Deoarece raportul de aspect de 18,5: 9 va elimina butonul fizic de acasă, cititorul de amprentă va trebui să fie relocat în spate.

Următoarele telefoane din seria J sunt considerate a fi alimentate de procesorul Samsung Exynos 7870. Este același procesor pe care Samsung la folosit anterior pentru alte dispozitive din seria Galaxy J, cum ar fi Samsung Galaxy J7 Prime, Galaxy J7 (2017) și Galaxy J5 (2017).

În timp ce varianta mai mică Galaxy J8 (2018) este de așteptat să vină 3GB de RAM, Galaxy J8+ (2018) s-ar putea să urce până la 4GB. Ambele telefoane vor fi lansate probabil cu Andriod 8.0 Oreo din cutie, desigur cu interfața Samsung Experience 9.0 pe deasupra.

RAM Random Access Memory, adică memorie cu acces aleator. Este denumirea generică pentru orice tip de memorie de calculator care poate fi accesată aleator, oferind acces direct la orice locație sau adresă a ei, în orice ordine, chiar și la întâmplare.

Samsung încă nu a confirmat momentul în care ne putem aștepta ca noile telefoane Galaxy J să ajungă pe piață, este posibil în vara acestui an, nici cât de mult vor costa atunci când vor fi lansate.

SURSĂSamMobile