Samsung a început deja să lucreze la Galaxy S9

3455

Samsung Galaxy S8 nu a fost bine lansat și o nouă știre care vine din Coreea de Sud susține că societatea a început deja să lucreze la Galaxy S9.

The Investor, publică o știre citând surse media coreene că Samsung a început să dezvolte părți cheie, precum ecranul de afișare, pentru Samsung Galaxy S9, cu aproape șase luni mai devreme decât a făcut același lucru pentru Galaxy S8 anul trecut.

Sursa citată în această știre spune că, echipa de la Samsung Display pentru dezvoltarea afișajului la Galaxy S9, a început activitatea de proiectare la sfârșitul lunii trecute și este în măsură să furnizeze primele probe de la mijlocul lunii aprilie. La o lună după ce probele cu ecranul vin, echipa va începe să lucreze pentru dezvoltarea celorlalte părți ale viitorului telefon.

De la începutul proiectării unui smartphone și până la producția de masă a acestuia, trece în medie 4-6 luni.

 Samsung Galaxy S (GT-I9000) lansat în 2010, este primul smartphone aparținând seriei S, cea mai de succes gamă de telefoane produsă de Samsung. Când a fost lansat avea „performanțe de top”: ecran Super Amoled de 4 inch, memoria RAM de 512 MB, camera de 5 MP cu autofocus, înregistra videoclipurile HD, procesor de 1 GHz și bateria de 1.500 mAh. 

„De la sfârșitul lunii trecute, o echipă a început activitatea de dezvoltare cu obiectivele de a furniza probe la mijlocul lunii aprilie pentru S9“, a declarat sursa sub protecția anonimatului. „Cam la o lună după afișaj, alte piese-cheie, cum ar fi modulele sunt de așteptat să fie dezvoltate în etape succesive.

Este, evident, prea devreme pentru a specula despre Samsung Galaxy S9, acum. Totuși nu putem să nu remarcăm că Samsung a spus la revedere la smartphone-urile emblematice cu ecrane mai mici, prin intermediul nou venitului duet Samsung Galaxy S8.

Este posibil să putem vedea două variante ale următorului Galaxy S9 cu dimensiunile display-ului de 5.8-inch și 6.2, la fel ca predecesorii lor. Cine știe?

Dezvoltarea timpurie a lui Galaxy S9 este în mare parte datorată procesului de control al calității mult revizuit și consolidat după fiasco-ul de anul trecut a lui Note 7.

Între timp, Samsung lucrează și pentru Galaxy Note 8, sub numele de cod „Great“, a declarat aceași sursă.

Telefonul este de așteptat să faciliteze cel mai mare ecran de până acum de la Samsung de 6,32 inch pentru gama premium. Se zvonește ca ar avea un scanner de amprente pe partea de jos a ecranului frontal ca un buton virtual acasă pe ecran, o caracteristică care nu a fost adoptată pentru Galaxy S8 din cauza unor probleme tehnice.

VIATheInvestor.co.kr