Acasă Stiri Samsung confirmă că lucrează la un nou dispozitiv wearable

Samsung confirmă că lucrează la un nou dispozitiv wearable

Toată lumea se aștepta ca Samsung să vină cu un nou urmaș pentru Gear S3, dar confirmarea care vine de la Samsung se referă la un dispozitiv purtabil dar care nu este un smartwatch cu drepturi depline.

Momentan nu avem nici o informație despre un Gear S4, sau despre orice alt nume dar, avem câteva informații despre un dispozitiv nou care poate fi purtat, la care Samsung lucrează.

Samsung sugerează că este vorba mai degrabă de un hibrid între un tracker de fitness și un smartwatch.

Samsung a dezvăluit involuntar câteva detalii despre viitorul dispozitiv purtabil.

Compania a trimis un sondaj membrilor programului SmartLab Plus. Unul dintre membrii echipei a primit acest e-mail. Samsung îndemnându-i să-și împărtășească ideile despre un nou produs care poate fi lansat în curând și solicită opinii cu privire la anumite sloganuri care vor fi utilizate pentru a promova noul produs.

Noul concept de produs are cele mai bune părți de la Samsung Gear S3 și Gear Fit 2„, spune Samsung. Compania explică, de asemenea, că noul produs este „sub forma unui smartwatch (mai degrabă decât un tracker de fitness)” și că oferă un confort maxim cu un corp mai mic și curele de ceas mai subțiri. Curelele de ceasuri pot fi înlocuite, astfel încât clienții să-și poată personaliza aspectul dispozitivului după cum doresc.

Gear – în traducere, acest cuvânt folosit de Samsung care intră în componența numelui produselor sale pentru smartwatch, poate înseamna viteză sau angrenaj ori mecanism. Cert este că toate aceste trei cuvinte compun unul dintre cele mai bune ceasuri de mână de pe piață, Samsung Gear S3.

Compania menționează în e-mail că noul său produs este rezistent la apă chiar și pentru înot. Acest lucru înseamnă că utilizatorii vor putea să-și urmărească și antrenamentele de înot.

De asemenea, dispozitivul ar trebui să includă urmărirea tuturor activităților, gestionarea greutății și a caloriilor, sportul activ, precum și antrenamentul.

Dispozitivul va avea un software cu o interfață de utilizator UI, revizuită și optimizată pentru widget-uri cu informații clare. Aceasta va porni alertele inactive inteligente pentru a le reaminti utilizatorilor să ramână activi atunci când se află într-un zbor sau chiar când simt nevoia de a face o pauză în timp ce conduc.

Dispozitivul purtabil pare a fi o combinație între Gear S și Gear Fit, probabil cu ceva interferențe de smartphone, dar nu vom ști sigur nimic până când compania sud-coreeană nu va decide să ne furnizeze o informație despre cum vrea să procedeze.

Samsung poate încerca să distrugă linia dintre trackerele de fitness și smartwatch-urile cu acest produs. Compania spune că dispozitivul a fost proiectat pentru a fi ceva ce clienții pot „purta toată ziua de la locul de muncă până la sala de sport„.

Nu este clar când Samsung intenționează să dezvăluie acest dispozitiv și dacă acesta va fi lansat sub marca Gear S sau Gear Fit.

Până atunci mai intră în acțiune zvonurile și scurgerile neoficiale de informații despre acest wearable care are de toate.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...