Samsung Magician 7: un software pentru îmbunătățirea SSD-ului

410
Samsung Magician 7 un software pentru imbunatatirea SSD
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Software-ul Samsung Magician 7 este acum disponibil pentru descărcare pentru proprietarii de unități SSD Samsung. Acesta oferă o gamă largă de noi funcții de gestionare și personalizare, precum și instrumente avansate pentru a ajuta utilizatorii să realizeze întregul potențial al unității lor SSD.

Sprijinind acum atât familiile Samsung Portable, cât și familiile interne de SSD pentru consumatori, Samsung Magician 7 le permite utilizatorilor, jucătorilor și creatorilor de conținut să acceseze rapid și ușor informații în timp real, să stabilească preferințele și să gestioneze performanța SSD-ului Samsung, consumul de energie, capacitatea, sănătatea, capabilități de securitate și multe altele printr-un tablou de bord nou îmbunătățit.

Software-ul intuitiv Magician 7 oferă, de asemenea, verificarea integrată a stării unității. Are o suită bogată de instrumente și resurse de diagnosticare pentru a identifica, depana și rezolva problemele tehnice, inclusiv accesul la asistență tehnică prin intermediul unei noi funcții Chatbot.

Multe îmbunătățiri aduse de Samsung Magician 7

Suport pentru SSD portabil. Noua actualizare de software preia puterea software-ului Magician din mers. Indiferent dacă sunteți într-o ședință foto sau într-o vacanță în familie, software-ul Samsung Magician 7 oferă utilizatorilor unui SSD portabil acces la Performance Benchmark, actualizări de firmware, funcții de securitate precum parola și resetarea amprentei și multe altele.

Noul Centru de ajutor Magician oferă acces online ușor la ajutor și asistență pentru SSD-urile Samsung. Utilizatorii pot obține rapid răspunsuri la întrebări prin intermediul unei funcții Chatbot. Conform Samsung Newsroom aici pot găsi informații, soluții și sfaturi pe o varietate de subiecte.

SSD – Solid-state drive este dispozitiv de stocare a datelor. Utilizează circuite integrate ca memorie, în loc de plăci sau discuri magnetice de hard disk-uri convenționale. SSD-ul bazat pe memoria flash, a fost inventat de Fujio Masuoka la Toshiba în 1980.

Pentru jocuri, editarea de conținut sau difuzarea de divertisment, modurile de optimizare a Samsung Magician 7 permit utilizatorilor să aleagă opțiunile de putere și performanță cele mai bune pentru nevoile lor. Acestea include:

  • Modul Full Performance pentru performanță maximă a SSD-ului
  • Modul Power Saving pentru o eficiență sporită a energiei
  • Modul Standard pentru utilizarea moderată a energiei
  • Modul Personalizat care permite utilizatorilor să stabilească condiții specifice pentru unitatea lor. Acesta este disponibil numai pentru anumite modele Samsung NVMe SSD.

Testarea benchmark personalizabilă este acum posibilă cu caracteristica Magician 7 Performance Benchmark. Oferind o varietate de setări, inclusiv volumul de testare, numărul de teste, dimensiunea bucăților, numărul de fire și multe altele, utilizatorii își pot adapta testele de referință în funcție de condițiile preferate pentru a se asigura că SSD-ul lor funcționează la performanțe optime.

Este a șaptea actualizare majoră pentru Magician

Samsung Magician este serviciul gratuit folosit pentru a optimiza SSD-urile Samsung conectate la un computer desktop sau notebook (nu se utilizează cu console de jocuri). Magicianul ajută utilizatorii să monitorizeze starea unității, să gestioneze și să protejeze datele și să maximizeze performanța printr-o interfață intuitivă.

Exclusiv pentru SSD-urile Samsung, aceasta este a șaptea actualizare majoră a software-ului de la lansare în 2012. Samsung consideră că este un serviciu esențial pentru menținerea unităților să funcționeze fără probleme și în siguranță. Descărcarea Samsung Magician 7 este recomandată pentru toate SSD-urile Samsung portabile și pentru consumatori. Pentru mai multe detalii despre funcțiile software-ului Magician 7, vizitați: https://www.samsung.com/semiconductor/minisite/ssd/product/consumer/magician/.