Acasă Stiri Samsung marchează a 65-a aniversare a Forțelor Aeriene Portugheze

Samsung marchează a 65-a aniversare a Forțelor Aeriene Portugheze

Prin lansarea unei ediții speciale a unui smartwatch Gear S3, Samsung marchează a 65-a aniversare a Forțelor Aeriene Portugheze (PoAF).

Samsung Electronics Portugalia a colaborat recent cu sectorul militar pe mai multe proiecte interesante.

Primul proiect este de a oferi piloților un instrument de precizie care să-i ajute în zborurile la mare altitudine, iar cel de-al doilea să ofere civililor o șansă de a experimenta fiorul zborului.

Nu este pentru prima dată când sectorul militar și lumea aviației inspiră producătorii de ceasuri, care vin cu exemplare care fac istorie câteodată, cu serii unice de ceasuri, adevărate bijuterii din domeniul orologeriei.

Peste 10.000 de aplicații sunt disponibile cu Samsung Gear S3, aplicații foarte utile, unele capitale pentru viața de zi cu zi, toate pentru a vă simplifica viața și cel mai important toate la îndemână, la încheietura mâinii.

Acum, Samsung Gear S3 Frontier Special Edition, este primul smartwatch care urmează să fie asociat cu aeronautică militară.

Rezistența la praf și la apă prin certificarea IP68 + MIL-STD-810G standardul militar american, a dispozitivului Samsung Gear S3, distinge acest smartwatch prin capacitatea sa de a se adapta cerințelor misiunilor militare.

MIL-STD-810G este un standard militar american care constă în testarea rezistenței la șoc a întregii suprafețe a echipamentului: toate fețele, marginile și colțurile. Este nevoie de 26 căderi pe o suprafață dură, de la aproximativ 1,3 metri, pentru testul complet.

Ediția specială dedicată Forțelor Aeriene Portugheze aduce un plus de utilitate cu o față de ceas exclusivă – una care combină funcționalitatea excepțională cu estetica, ediție prin care Samsung sărbătorește tradiția și renumele de care se bucură PoAF.

Fața de ceas are un design bazat pe informațiile furnizate de piloții din cadrul diviziilor PoAF. Tasta neagră afișează ora, data, ziua săptămânii și luna și include un afișaj pentru ora UTC / Zulu, fusul orar de referință la nivel mondial pentru piloți, în dreptul orei 9 pe cadran.

Numerele de pe cadran sunt scrise în același tip de scriere pe care PoAF l-a folosit în istoria sa pentru numerele aflate pe coada aeronavelor sale. În plus, pentru a onora aniversarea, numerele care corespund orelor 5 și 6 sunt evidențiate fie în auriu fie în culorile drapelului portughez și pot fi personalizate pentru a se potrivi preferințelor utilizatorului.

În partea superioară a cadranului, în locul cifrei orare 12, se află simbolul PoAF – vulturul stilizat – și inscripția „Forțele Aeriene Portugheze”.

Deși a fost inițial proiectat exclusiv pentru utilizarea de către piloții PoAF, fața de ceas este în prezent disponibilă pentru descărcare prin Gear App Store.

Pentru al doilea proiect interesant, în cursul mai multor luni, Samsung Electronics Portugalia, Forțele Aeriene Portugheze și Impresa Media Group au realizat o serie de filme de realitate virtuală care permit spectatorilor să experimenteze exaltarea care vine cu pilotarea unui avioan de ultimă generație.

Filmele au fost înregistrate cu camerele Samsung Gear 360 și au fost prezentate la expoziția aniversară de 65 de ani a PoAF din Castelo Branco, aproape de capitala Portugaliei, Lisabona. Prin setul cu cască Samsung Gear VR, participanții la eveniment au fost transpusi în cockpiturile de luptă cu instructori Alpha-Jet, pilotând elicoptere Alouette III și avioane de luptă F-16 AM.

Această experiență virtuală, de a intra într-un cockpit al unei aeronave supersonice, a permis participanților să experimenteze fiorul și frumusețea zborului, exact ca un pilot adevărat.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...