Acasă Stiri Samsung marchează a 65-a aniversare a Forțelor Aeriene Portugheze

Samsung marchează a 65-a aniversare a Forțelor Aeriene Portugheze

Prin lansarea unei ediții speciale a unui smartwatch Gear S3, Samsung marchează a 65-a aniversare a Forțelor Aeriene Portugheze (PoAF).

Samsung Electronics Portugalia a colaborat recent cu sectorul militar pe mai multe proiecte interesante.

Primul proiect este de a oferi piloților un instrument de precizie care să-i ajute în zborurile la mare altitudine, iar cel de-al doilea să ofere civililor o șansă de a experimenta fiorul zborului.

Nu este pentru prima dată când sectorul militar și lumea aviației inspiră producătorii de ceasuri, care vin cu exemplare care fac istorie câteodată, cu serii unice de ceasuri, adevărate bijuterii din domeniul orologeriei.

Peste 10.000 de aplicații sunt disponibile cu Samsung Gear S3, aplicații foarte utile, unele capitale pentru viața de zi cu zi, toate pentru a vă simplifica viața și cel mai important toate la îndemână, la încheietura mâinii.

Acum, Samsung Gear S3 Frontier Special Edition, este primul smartwatch care urmează să fie asociat cu aeronautică militară.

Rezistența la praf și la apă prin certificarea IP68 + MIL-STD-810G standardul militar american, a dispozitivului Samsung Gear S3, distinge acest smartwatch prin capacitatea sa de a se adapta cerințelor misiunilor militare.

MIL-STD-810G este un standard militar american care constă în testarea rezistenței la șoc a întregii suprafețe a echipamentului: toate fețele, marginile și colțurile. Este nevoie de 26 căderi pe o suprafață dură, de la aproximativ 1,3 metri, pentru testul complet.

Ediția specială dedicată Forțelor Aeriene Portugheze aduce un plus de utilitate cu o față de ceas exclusivă – una care combină funcționalitatea excepțională cu estetica, ediție prin care Samsung sărbătorește tradiția și renumele de care se bucură PoAF.

Fața de ceas are un design bazat pe informațiile furnizate de piloții din cadrul diviziilor PoAF. Tasta neagră afișează ora, data, ziua săptămânii și luna și include un afișaj pentru ora UTC / Zulu, fusul orar de referință la nivel mondial pentru piloți, în dreptul orei 9 pe cadran.

Numerele de pe cadran sunt scrise în același tip de scriere pe care PoAF l-a folosit în istoria sa pentru numerele aflate pe coada aeronavelor sale. În plus, pentru a onora aniversarea, numerele care corespund orelor 5 și 6 sunt evidențiate fie în auriu fie în culorile drapelului portughez și pot fi personalizate pentru a se potrivi preferințelor utilizatorului.

În partea superioară a cadranului, în locul cifrei orare 12, se află simbolul PoAF – vulturul stilizat – și inscripția „Forțele Aeriene Portugheze”.

Deși a fost inițial proiectat exclusiv pentru utilizarea de către piloții PoAF, fața de ceas este în prezent disponibilă pentru descărcare prin Gear App Store.

Pentru al doilea proiect interesant, în cursul mai multor luni, Samsung Electronics Portugalia, Forțele Aeriene Portugheze și Impresa Media Group au realizat o serie de filme de realitate virtuală care permit spectatorilor să experimenteze exaltarea care vine cu pilotarea unui avioan de ultimă generație.

Filmele au fost înregistrate cu camerele Samsung Gear 360 și au fost prezentate la expoziția aniversară de 65 de ani a PoAF din Castelo Branco, aproape de capitala Portugaliei, Lisabona. Prin setul cu cască Samsung Gear VR, participanții la eveniment au fost transpusi în cockpiturile de luptă cu instructori Alpha-Jet, pilotând elicoptere Alouette III și avioane de luptă F-16 AM.

Această experiență virtuală, de a intra într-un cockpit al unei aeronave supersonice, a permis participanților să experimenteze fiorul și frumusețea zborului, exact ca un pilot adevărat.

Stiri

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...