Acasă Stiri Samsung marchează a 65-a aniversare a Forțelor Aeriene Portugheze

Samsung marchează a 65-a aniversare a Forțelor Aeriene Portugheze

Prin lansarea unei ediții speciale a unui smartwatch Gear S3, Samsung marchează a 65-a aniversare a Forțelor Aeriene Portugheze (PoAF).

Samsung Electronics Portugalia a colaborat recent cu sectorul militar pe mai multe proiecte interesante.

Primul proiect este de a oferi piloților un instrument de precizie care să-i ajute în zborurile la mare altitudine, iar cel de-al doilea să ofere civililor o șansă de a experimenta fiorul zborului.

Nu este pentru prima dată când sectorul militar și lumea aviației inspiră producătorii de ceasuri, care vin cu exemplare care fac istorie câteodată, cu serii unice de ceasuri, adevărate bijuterii din domeniul orologeriei.

Peste 10.000 de aplicații sunt disponibile cu Samsung Gear S3, aplicații foarte utile, unele capitale pentru viața de zi cu zi, toate pentru a vă simplifica viața și cel mai important toate la îndemână, la încheietura mâinii.

Acum, Samsung Gear S3 Frontier Special Edition, este primul smartwatch care urmează să fie asociat cu aeronautică militară.

Rezistența la praf și la apă prin certificarea IP68 + MIL-STD-810G standardul militar american, a dispozitivului Samsung Gear S3, distinge acest smartwatch prin capacitatea sa de a se adapta cerințelor misiunilor militare.

MIL-STD-810G este un standard militar american care constă în testarea rezistenței la șoc a întregii suprafețe a echipamentului: toate fețele, marginile și colțurile. Este nevoie de 26 căderi pe o suprafață dură, de la aproximativ 1,3 metri, pentru testul complet.

Ediția specială dedicată Forțelor Aeriene Portugheze aduce un plus de utilitate cu o față de ceas exclusivă – una care combină funcționalitatea excepțională cu estetica, ediție prin care Samsung sărbătorește tradiția și renumele de care se bucură PoAF.

Fața de ceas are un design bazat pe informațiile furnizate de piloții din cadrul diviziilor PoAF. Tasta neagră afișează ora, data, ziua săptămânii și luna și include un afișaj pentru ora UTC / Zulu, fusul orar de referință la nivel mondial pentru piloți, în dreptul orei 9 pe cadran.

Numerele de pe cadran sunt scrise în același tip de scriere pe care PoAF l-a folosit în istoria sa pentru numerele aflate pe coada aeronavelor sale. În plus, pentru a onora aniversarea, numerele care corespund orelor 5 și 6 sunt evidențiate fie în auriu fie în culorile drapelului portughez și pot fi personalizate pentru a se potrivi preferințelor utilizatorului.

În partea superioară a cadranului, în locul cifrei orare 12, se află simbolul PoAF – vulturul stilizat – și inscripția „Forțele Aeriene Portugheze”.

Deși a fost inițial proiectat exclusiv pentru utilizarea de către piloții PoAF, fața de ceas este în prezent disponibilă pentru descărcare prin Gear App Store.

Pentru al doilea proiect interesant, în cursul mai multor luni, Samsung Electronics Portugalia, Forțele Aeriene Portugheze și Impresa Media Group au realizat o serie de filme de realitate virtuală care permit spectatorilor să experimenteze exaltarea care vine cu pilotarea unui avioan de ultimă generație.

Filmele au fost înregistrate cu camerele Samsung Gear 360 și au fost prezentate la expoziția aniversară de 65 de ani a PoAF din Castelo Branco, aproape de capitala Portugaliei, Lisabona. Prin setul cu cască Samsung Gear VR, participanții la eveniment au fost transpusi în cockpiturile de luptă cu instructori Alpha-Jet, pilotând elicoptere Alouette III și avioane de luptă F-16 AM.

Această experiență virtuală, de a intra într-un cockpit al unei aeronave supersonice, a permis participanților să experimenteze fiorul și frumusețea zborului, exact ca un pilot adevărat.

Stiri

Samsung și Maison Kitsuné au lansat ediții speciale Galaxy Watch 4 și Buds 2

Logo-ul Fox și stilul jucăuș semnate de Maison Kitsuné, casa de modă franceză, prind viață pe o linie personalizată a celor mai...

Noi funcții pe seria Galaxy Watch 4: Fall Detection și nou control prin gesturi

Construită pentru următoarea eră a experienței smartwatch-urilor, seria Galaxy Watch 4 este cea mai recentă linie de smartwatch-uri Galaxy cu o suită...

Galaxy Z Fold 2: actualizarea de securitate din octombrie 2021 lansată

Patch-ul de securitate Android din octombrie 2021 ajunge la tot mai multe smartphone-uri Samsung Galaxy. Ieri gigantul tech sud-coreean a lansat noua...

JBL a împlinit 75 de ani: un brand care a făcut istorie

Printre aniversările acestui 2021 merită menționat și cei 75 de ani ai lui companiei JBL. La mulți ani! Brandul american, născut în...

Virgin Media O2 UK testează echipamente de rețea Samsung 4G și 5G

Samsung a anunțat o înțelegere pentru furnizarea de echipamente de rețea compatibile Open RAN pentru testele 4G și 5G efectuate de Virgin...

Galaxy A52s primește actualizarea de securitate din octombrie

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate Android din octombrie 2021 pentru Galaxy A52s. Mid-rangerul oferă, fără îndoială, cel mai bun...

Samsung SDI se asociază cu Stellantis pentru o fabrică de baterii în SUA

Samsung SDI a semnat un acord cu Stellantis pentru a forma o societate mixtă, pentru a construi o fabrică de baterii pentru...