Acasă Stiri Samsung a lansat noi game de mașini de spălat și frigidere cu...

Samsung a lansat noi game de mașini de spălat și frigidere cu AI

Samsung a anunțat lansarea globală a noilor game de electrocasnice, ce include o gamă de mașini de spălat și una de combine frigorifice inovative. Gama de mașini de spălat folosește AI pentru a personaliza ciclurile de spălare, îmbunătățind eficiența de curățare a hainelor. Combinele frigorifice oferă un spațiu de stocare mai mare și mai flexibil păstrând alimentele proaspete pentru o perioadă îndelungată. Noile electrocasnice Samsung oferă o eficiență energetică superioară și o durabilitate mai mare.

Vârful gamei de mașini de spălat este modelul WW9800T. Acesta utilizează inteligența artificială (AI), care personalizează procesul de spălare pentru a realiza aceeași curățare în profunzime, dar într-un timp mai scurt, cu un consum de energie și efort mult mai redus, alături de Tehnologiile EcoBubble și QuickDrive. Noua gamă se va lansa întâi pe piața europeană, iar la sfârșitul acestui an se va extinde și la nivel global.

Gama nouă de combine frigorifice RB7300 oferă performanțe superioare de răcire. Toate modelele au o capacitate mai mare de depozitare pentru a satisface nevoile de păstrare a alimentelor. RB7300 se va lansa pentru prima dată în Europa în luna septembrie a acestui an, urmată de regiunile CSI, China, Orientul Mijlociu, America Latină și Coreea de Sud.

Economisiți energie, timp și efort cu programe de spălare personalizate

Noua mașină de spălat WW9800T aduce la un loc cele mai avansate tehnologii din acest moment ale companiei Samsung. Toate acestea duc la reducerea timpului de spălare și consumului de energie, oferind în același timp utilizatorilor o experiență personalizată de spălare.

Tehnologia revoluționară Samsung QuickDrive reduce timpul de spălare cu până la 50%, iar consumul de energie cu 20%. Tamburul mobil independent și placa din spate a modelului WW9800T permit acțiuni mai dinamice, curățând mai bine hainele într-un timp mai scurt. Motorul electric cu tehnologia Digital Inverter sporește eficiența energetică prin utilizarea unor magneți puternici ce conferă o performanță mai silențioasă și mai puternică. În acest fel se reduce foarte mult consumul de energie în comparație cu un motor convențional.

Noile mașini de spălat sunt dotate și cu tehnologia EcoBubble. Aceasta care maximizează efectul detergentului, transformându-l în bule, permițând astfel o penetrare mai rapidă a țesăturilor, chiar și în apă rece. Astfel, se economisește energie, protejând în același timp țesăturile și culorile hainelor.

Pe lângă performanță și fiabilitate, noua gamă de mașini de spălat utilizează inteligența artificială. Astfel mașina învață modelele de comportament ale utilizatorilor pentru a recomandă cicluri de spălare personalizate. Cu tehnologia AI Control, noua mașină de spălat Samsung se familiarizează cu preferințele utilizatorului pentru a oferi o primă sugestie în funcție de istoricul de spălare, direct pe display.

Noua gamă compatibilă cu aplicația SmartThings

Funcția AI Wash utilizează senzori speciali pentru a detecta greutatea și gradul de murdărie al hainelor. Astfel poate determina cantitățile optime de apă și detergent ce trebuie distribuite și folosite la spălare. Pentru mai mult confort, ciclul de spălare se sincronizează cu cel de uscare cu ajutorul funcției Auto Cycle Link.

Toate electrocasnicele din noua gamă de mașini de spălat Samsung sunt compatibile cu aplicația SmartThings. În acest fel utilizatorii pot controla setărilor mașinii de spălat direct de pe smartphone. Sunt disponibile și funcții precum Laundry Planner pentru spălare planificată și Laundry Recipe pentru personalizarea rutinelor de spălare.

Capacitate de depozitare mai mare cu noile combine frigorifice Samsung

Tehnologia SpaceMax aplicată noilor combine frigorifice Samsung maximizează spațiul interior, păstrând aceleași dimensiuni exterioare. SpaceMax permite pereților interiori ai frigiderului să fie mult mai subțiri datorită izolării sale de înaltă eficiență. Noile combine frigorifice au o capacitate internă de 385 litri – cu 18 litri mai mare decât modelul anterior. Noua combină are un design standard de 600 mm adâncime, oferind totodată mai mult spațiu frigorific.

Obiceiurile actuale de cumpărături alimentare se schimbă. Acum oamenii merg mai rar la cumpărături, achiziționând cantități mai mari de produse alimentare dintr-o singură deplasare. Toate aceste tendințe au condus către eficientizarea spațiului de depozitare al frigiderelor.

Noua combină frigorifică Samsung este concepută pentru a păstra prospețimea produselor alimentare de două ori mai mult. Cu sertarul reglabil Optimal Fresh+, utilizatorii pot alege să împartă spațiul în două zone cu temperaturi diferite sau să-l folosească ca pe un întreg. Partea stângă este mai rece, deci este optimizată pentru depozitarea cărnii și a peștelui, în timp ce partea dreaptă este excelentă pentru fructe și legume.

Tehnologiile All Around Cooling și Metal Cooling sunt implementate pe noile modele. Acestea asigură o răcire corespunzătoare și o prospețime maximă a tuturor alimentelor, indiferent de locul în în frigider.

Noile game de mașini de spălat și frigidere vor fi lansate pe 2 septembrie

Noile combine frigorifice Samsung au și un design elegant, care se potrivește perfect cu orice mobilier modern de bucătărie. Finisajul din inox și ușa plată sunt reprezentative pentru designul simplu și premium al electrocasnicelor Samsung. Partea din spate este încapsulată cu o mască metalică netedă pentru a proteja agregatul frigorific din spatele unității.

Compresorul Samsung cu tehnologia Digital Inverter contribuie la creșterea eficienței energetice, utilizând motoare electrice cu magneți mai puternici pentru o funcționare silențioasă, performantă și durabilă. Astfel utilizează mai puțină energie comparativ cu motoarele electrice clasice. Compresorul noii combine frigorifice Samsung își ajustează automat turația în funcție de nevoia de răcire în șapte trepte de intensitate.

Noua gamă de combine frigorifice Samsung RB7300 și noua gamă de mașini de spălat vor fi prezentate la evenimentul virtual Samsung „Life Unstoppable” din 2 septembrie.

Stiri

Versiunile Caviar de lux ale modelului de top Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung a prezentat recent cu mândrie noua serie Galaxy S21, dintre care Galaxy S21 Ultra este noul model de top. Pe baza...

Noi tehnologii Samsung prezentate într-un videoclip promoțional

Samsung tocmai a tachinat câteva tehnologii viitoare interesante într-un nou videoclip promoțional. Compania a publicat acest videoclip pe YouTube sub numele „AI...

Samsung Display va produce în masă ecrane OLED de 90Hz pentru laptopuri

Samsung Display Co. a declarat ieri că va produce în masă afișaje cu diode emițătoare de lumină organică (OLED) pentru laptopuri cu...

Google Duo: funcția de încadrare automata pe seria Galaxy S21

Într-un tweet official postat pe Twitter, Google a confirmat că funcția Google Duo Auto Framing este disponibilă pe seria lansată recent Samsung...

Under Panel Camera, o marcă comercială pentru camera Samsung sub-ecran

Samsung se pregătește să utilizeze probabil în anul acesta o cameră sub-afișaj în smartphone-urile sale. Samsung a înregistrat marca comercială „UPC” sau...

Galaxy S21 Ultra: mai multe lucruri pe care ar trebui să le știți

De la prezentarea noii serii Samsung Galaxy S21 de săptămâna trecută, s-au scris multe despre toate cele trei dispozitive. În mare aproape...

Samsung poate întrerupe seria Galaxy S20 înaintea vânzării seriei S21

Samsung a lansat recent seria Galaxy S21 cu disponibilitate la vânzare din 29 ianuarie. Compania a introdus, așa cum ne-a obișnuit în...