Samsung și McAfee își extind parteneriatul pentru protecția online

211
Samsung si McAfee
Sursa foto: via businesswire.com

Ieri McAfee Corp., lider global în protecția online, a anunțat prelungirea parteneriatului său de nouă ani cu Samsung. Scopul acestui parteneriat dintre Samsung și Mc Afee este de a proteja datele și informațiile personale ale consumatorilor de amenințările online. Gigantul de electronice de larg consum continuă să colaboreze cu McAfee pentru a spori protecția împotriva programelor malware pentru smartphone-uri, tablete și PC-uri.

Prin acest parteneriat, smartphone-urile Samsung, inclusiv noile Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ și Galaxy S23, precum și seria Galaxy Book 3, vin acum preinstalate cu protecție antivirus susținută de McAfee. Pe lângă smartphone-uri, parteneriatul se extinde pentru a proteja mai bine tabletele și PC-urile Samsung.

Samsung și McAfee și-au extins parteneriatul

„Când cumpără cel mai recent produs Samsung, ultimul lucru la care doresc să se gândească utilizatorii este securitatea acestuia”. A declarat Gagan Singh, Chief Operating Officer la McAfee, potrivit Businesswire. „Consumatorii ar trebui să se poată bucura de ceea ce are de oferit internetul. Este inclus aici totul, de la servicii bancare până la navigarea în rețelele sociale, beneficiind de protecții împotriva riscurilor potențiale online. Parteneriatul nostru de aproape un deceniu cu Samsung extinde protecția noastră online pentru clienții Samsung. În același timp promovează misiunea noastră de a oferi consumatorilor posibilitatea de a-și trăi viața online în siguranță.”

John McAfee, creatorul celebrului antivirus s-a sinucis într-o celulă a unei închisori din Spania, unde aștepta să fie extrădat în SUA. Omul de afaceri de 75 de ani a fost arestat în octombrie 2020 pe aeroportul din Barcelona.

Conform McAfee Labs, sunt descoperite în jur de 537 de amenințări noi și unice în fiecare minut. În acest fel este mai important ca niciodată ca toți consumatorii să preia controlul asupra vieții lor digitale. Alegând dispozitive Samsung alimentate de software-ul antivirus premiat de la McAfee, consumatorilor li se oferă acces ușor și direct la protecție online robustă. Aceasta va ajuta la păstrarea în siguranță a informațiilor personale, ceea ce poate reduce riscul furtului de identitate. Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+, Galaxy S23 și seria Galaxy Book 3 toate vin cu securitate McAfee.

McAfee este lider global în protecția online pentru consumatori. Concentrate pe protejarea oamenilor, nu doar a dispozitivelor, soluțiile McAfee pentru consumatori se adaptează nevoilor utilizatorilor într-o lume mereu online. Aceștia pot să trăiască în siguranță prin soluții integrate, intuitive care îi protejează cu securitatea potrivită la momentul potrivit. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați https://www.mcafee.com.