Samsung Medison – Solutii pentru diagnosticarea cancerului la femei

1203
Între 26 și 28 septembrie are loc în Italia, la Roma al 26-lea Congres Mondial de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie. Samsung Medison, o companie mondială de echipament medical, parte a Samsung Electronics, prezintă o soluție de diagnostic pentru femei. „La acest congres, Samsung prezintă o metodă de diagnostic pentru femei, pentru depistarea cancerului, ajutând la diagnosticarea precisă a problemelor de sănătate„, a declarat Dongsoo Jun, președintele pentru echipamente de sănătate și servicii medicale de la Samsung Electronics și CEO al Samsung Medison. „Samsung se angajează să creeze soluții care să ofere clinicienilor o imagistică mai buna și să îi ajute să ia decizii mai bune de tratament pentru pacientii lor„. Cele mai importante prezentări:
  • CRYSTAL CLEAR – o metodă de diagnosticare pe tot parcursul vieții femeilor, formată din patru categorii, – planificare familială, sarcină sănătoasă, naștere sănătoasă și sănătatea sânului. Crystal Clear este o metodă de diagnostic cu ultrasunete, de investigare continuă concepută pentru fiecare etapă sus menționată. Sistemul cu ultrasunete Samsung permite medicilor să stabilească un diagnostic precis la pacienți.
  •  IOTA-ADNEX – inteligență și imagistică. Modelul ADNEX clasifică cu exactitate masele ovariene benigne sau maligne, dar, și sub-maligne  oferind posibilitatea pentru decizii de tratament mult  mai precise. Odată ce datele au fost introduse în model, ADNEX oferă automat o reprezentare grafică a riscurilor de cancer ovarian, care să permită un feedback instant către pacient.
Prof. Tom Bourne, de la Imperial College din Londra a spus: „Modelul ADNEX se bazeaza pe date de la peste 5.900 de femei din 24 de centre din zece țări diferite . Este un instrument de suport decizional, care are o mare sensibilitate si specificitate pentru cancerul ovarian, dar poate, de asemenea, sub-clasifica tumori maligne„.
  • CRYSTAL VUE FLOW – Vizualizarea avansată a anatomiei fătului, o tehnologie avansată în 3D, adaugă un flux de informații care prezintă structuri vasculare cu creșterea percepției în adâncime, și diferite planuri de formare a imaginii.
Prof. Christoph Lees, profesor la Imperial College din Marea Britanie, a declarat: „Pentru vizualizarea fatului, și a sistemului nervos central, am constatat că Crystal Vue poate oferi mai multe informații anatomice și poate da imagistica aproape  ca RMN„.
SURSĂSamsung News