Samsung lansează un model separat de Galaxy S10+, are 5G

867

Seria Samsung Galaxy S10, cea de-a 10-a aniversare a Samsung, este programată să fie lansată anul viitor. Conform portalului sud-coreean TheBell, Galaxy S10+ va avea separat o variantă cu 5G. Specificația modelului 5G este identică cu modelul Galaxy S10+, va fi adăugată doar o antenă pentru conexiune 5G.

Conform aceleași surse din Coreea de Sud, Samsung Electronics intenționează să producă doar un număr mic de modele de 5G.  Samsung consideră că, momentan construcția și extinderea rețelei globale de 5G este doar în fază incipientă.

Mai multe modele de Galaxy S10.

Conform unor informații obținute de TheBell, din surse apropiate de Samsung, compania a dezvoltat recent un model de 5G pentru seria Galaxy S10. Fiecare dintre cele trei viitoare tipuri de S10 are un nume de cod Beyond 0, Beyond 1 și Beyond 2. Beyond (Dincolo de) 0, este un model entry-level și a fost introdus pentru prima dată în seria Galaxy S10. Beyond 1 și Beyond 2 sunt Samsung Galaxy S10 regulat și Samsung Galaxy S10+, cu ecranul mai mare.

Modelul care va avea o conectivitate 5G este un derivat al lui Beyond 2 și este identic ca specificații și caracteristici. Doar cip set-ul de antenă pentru 5G a fost adăugat. Galaxy S10+ este cel mai bun dintre cele trei ca specificații. S10+ este echipat cu o cameră dublă pe față și o cameră triplă în spate. Dimensiunea ecranului este de 6,44 inch, care este cea mai mare dintre toate produsele din trecut.

Inch – este o unitate de lungime imperială britanică, egală cu 25,4 mm. Cuvântul este derivat din uncia romană. Este o unitate de lungime încă utilizată – în paralel cu sistemul internațional – în Statele Unite, Canada și Regatul Unit.

Conexiuni 5G de anul viitor.

Cip-set-ul de antenă 5G ar trebui să fie furnizat de divizia wireless Samsung și de producătorul de cip-uri Giga Lane. Pentru a realiza comunicarea 5G în smartphone, sunt necesare mai mult de 4 / 5 antene față de 4G. Din cauza conexiunii 5G, prețul acestui model va fi cel mai scump.

Galaxy S10 se așteaptă să fie prezentat la CES 2019 Las Vegas, cea mai mare expoziție de electronică de consum din lume. Modelul de lansare 5G poate fi flexibil în funcție de situația construcției rețelei. Tot din aceeași sursă aflăm că modelele 5G vor fi lansate înainte și după data de 5 martie, când operatorii de telefonie mobilă încep să treacă la serviciul de 5G.

Având în vedere că serviciul de comunicații 5G este la început, Samsung va produce modele 5G în doar 2 milioane de unități pe an. Seria Galaxy S este un model produs în masă, vinde aproximativ 40 de milioane de unități pe an, volumul modelelor 5G este neglijabil.