Difuzorul Samsung Music Frame Special Edition „Jiyong Kim” lansat

126
Samsung Music Frame Special Edition
Sursă foto: Samsung Global newsroom

Difuzorul Samsung Music Frame a fost anunțat în ianuarie la CES Las Vegas și apoi lansat la vânzare în mai multe țări. Acum compania a lansat difuzorul Samsung Music Frame Special Edition „Jiyong Kim”. Această ediție specială a fost creată de Samsung mergând pe designul său original premiat la „IF Design Award 2024”. Pentru această ediție specială Samsung a colaborat cu designerul Jiyong Kim, creatorul brandului de modă „Jiyong Kim”.

Datorită naturii „înălbirii solare”, care este realizată folosind elemente naturale, cum ar fi lumina soarelui și umiditatea, fără utilizarea de substanțe chimice, modelele tuturor panourilor de artă sunt diferite, oferindu-le un farmec unic. Valoarea colecției a fost mărită prin colaborarea dintre „Music Frame”, care poate reflecta gustul cumpărătorului prin panoul frontal de artă, și „Jiyong Kim”, care a prezentat o nouă paradigmă în designul vestimentar interpretând în mod paradoxal hainele decolorate.

„Music Frame” este un difuzor de tip cadru care permite personalizarea liberă a panoului pentru a se potrivi gusturilor consumatorului. Music Frame Special Edition „Jiyong Kim” are ieșire stereo pe 2.0 canale, Dolby Atmos și difuzoare de 120 wați. Prin aplicarea „tehnologiei gap radiation”, care emite sunet prin golul care înconjoară „cadru muzical”, oferă un sunet uniform și larg, permițându-vă să vă bucurați de muzică cu o calitate stabilă și excelentă a sunetului din orice locație.

În plus, dacă asociați Music Frame cu un televizor Samsung 2024 și o bară de sunet, vă puteți bucura de o experiență de sunet mai captivantă cu „Q Symphony”. Astfel cele două dispozitive emit sunetul simultan. Difuzorul acceptă muzică fără fir prin conexiuni Wi-Fi și Bluetooth, având în același timp și comenzi vocale prin Bixby.

Brandul de modă „Jiyong Kim” a fost lansat în 2021 de designerul Jiyong Kim, câștigător al celui de-al 19-lea Samsung Fashion Design Fund. Brandul are magazine în Seul, Paris, Londra, Tokyo, New York și Los Angeles, printre altele.

Samsung folosește pe Music Frame tehnologia SpaceFit pentru a calibra sunetul în camera în care așezați difuzoarele. În acest fel o „gamă largă de sunet radial” este în stare de funcționare optimă. În plus, difuzorul este compatibil cu tehnologia Q-Symphony a companiei, care utilizează difuzoare TV ca parte a configurației home theater.

„Am acceptat în mod activ opiniile consumatorilor că nu numai calitatea sunetului, ci și designul sunt importante atunci când achiziționăm produse audio și am lansat „Music Frame”. Difuzorul are un design sofisticat, sunet puternic și această ediție specială i-a crescut valoarea de design printr-o colaborare unică”. A spus un oficial Samsung potrivit SamsungNewsroom.

Difuzorul Samsung Music Frame Special Edition „Jiyong Kim”este disponibil în locațiile amintite mai sus, dar și online. Noul difuzor are un preț de 699.000 woni, aproximativ 470 de euro / 510 USD.