Acasă Stiri Samsung Music Galaxy Thursday pentru iubitorii de muzică din Europa

Samsung Music Galaxy Thursday pentru iubitorii de muzică din Europa

Samsung a anunțat lansarea Samsung Music Galaxy Thursday, cel mai nou proiect Samsung din portofoliul muzical. Acesta le permite utilizatorilor să afle informații noi chiar înainte de New Music Friday, ziua oficială a industriei muzicale pentru lansarea celor mai noi melodii. Odată cu lansarea conținutului exclusiv în fiecare joi, iubitorii de muzică vor avea acces gratuit la interviuri în exclusivitate cu artiști, performance-uri restrânse și imagini din culise.

Samsung Music Galaxy Thursday aduce un nou ritual pentru utilizatori, pe principiul „fii primul care află cele mai noi informații”. Aceștia având posibilitatea să descopere noi artiști, genuri muzicale noi și melodii din Europa și din toată lumea. Samsung Music Galaxy Thursday a fost creat în colaborare cu Universal Music Group (UMG). Aceasta este cea mai importantă companie mondială de muzică și divertisment. Compania oferă acces fără precedent la muzica și lumea creativă a artiștilor UMG de pe glob.

Yungblud a dat startul Samsung Music Galaxy Thursday

Cel care a dat startul Samsung Music Galaxy Thursday este cântărețul și compozitorul britanic Yungblud. Dominic Richard Harrison alias Yungblud, pune laolaltă elemente pop, rock, trap și redefinește convențiile muzicale. El reușește să rămână autentic și să aibă o implicare socială, abordând subiecte precum politica, sănătatea mintală și sexualitatea.

Proiectul a fost lansat în exclusivitate din faimoasa locație Troubadour din Los Angeles, odată cu aniversarea de un an a emisiunii Yungblud de pe YouTube. Cântărețul a prezentat spectatorilor Samsung Music Galaxy Thursday pe artista canadiană Renforshort.

Împărtășind entuziasmul și sprijinul pentru noul program de muzică lansat de Samsung, Yungblud a precizat: „Sunt încântat să colaborez cu Samsung pe această idee cool de prezentare a noilor artiști din industrie. Este o idee foarte tare și abia aștept să întâlnesc toți artiștii pe care urmează să-i prezinte în viitor. Să dăm volumul mai tare!”.

Renforshort a fost descrisă de publicația Wonderland ca „interpreta tânără care a pus bazele sunetului bubble-gum grunge”. Artista de 18 ani a interpretat o versiune exclusivă a single-ului ei „I drive me mad”. Ea a precizat că: „Sunt recunoscătoare pentru Yungblud și Samsung pentru că m-au inclus în Galaxy Music Thursday! Sunt fericită că reușesc să fac asta și să aduc muzica mea fanilor din Europa și din lume! Sper că oamenii se distrează pe muzica mea și le place ceea ce aud!”.

Artiști noi în fiecare săptămână

Săptămânal, în fiecare joi, vor fi prezenți noi artiști la Music Galaxy Thursday. Aceștia vor oferi în exclusivitate celor mai noi single-uri, dar și detalii despre procesul lor creativ, împărtășind cu ascultătorii secrete din spatele melodiilor lor. În următoarele săptămâni, fanii vor avea ocazia să o descopere pe artista spaniolă indie-pop Natalia Lacunza. De asemenea, vor fi prezenți cea mai nouă revelație a muzicii italiene, Madame, alături de alți artiști, inclusiv din România.

Music Galaxy Thursday nu numai că va aduce muzică nouă, dar va oferi experiențe personalizate. Va da acces fanilor la conținut exclusiv, cum ar fi interviuri cu artiști, performance-uri speciale, imagini din culise, povești cu implicare socială, videoclipuri, versuri și playlist-uri. Astfel, le oferă iubitorilor de muzică o perspectivă mai puțin întâlnită asupra melodiilor preferate. În acest fel le permite să se apropie de artiștii lor preferați, explorând și descoperind noi talente în același timp.

Samsung Galaxy Music Thursday oferă utilizatorilor șansa de a intra în contact artiștii preferați și de a descoperi noi artiști. Conținutul va fi lansat gratuit pe conturile Samsung, dar și pe canalele rețelelor de socializare ale fiecărui artist, inclusiv Facebook, Instagram și TikTok.

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...