Samsung News în curând pentru utilizatorii Galaxy din Europa

199
Samsung News
Sursa foto: via t3.com

Dacă ați urmărit cele mai bune telefoane în ultimii ani, probabil că ați observat o anumită tendință. Azi aproape fiecare telefon are încorporat un agregator de știri – Apple News pe iPhone sau Google Discover pe telefoanele Android. Acum, Samsung vrea să intre pe această piață cu Samsung News. Cu acesta ar trebui să fie mai ușor să găsiți conținut relevant, cum ar fi știri și podcasturi.

La începutul acestui an, Samsung a anunțat re-branding-ul versiunii sale interne a acestui tip de aplicație, care este acum cunoscută sub numele de Samsung News. Anterior se numea Bixby Home, Samsung Daily și Samsung Free. Aplicația fost dezvăluită în SUA la scurt timp după schimbarea numelui, dar nu a ajuns pe alte piețe. Acest lucru pare să se schimbe acum potrivit site-ului american T3. Un recent dosar de reglementare arată că Samsung a depus o cerere de marcă comercială de utilizare în Europa pentru Samsung News.

Samsung New aduce conținut de la companii media de renume

Samsung News va oferi utilizatorilor trei moduri de a găsi conținut prin Daily Briefings, News Feeds și Podcasturi. În SUA, platforma Samsung reunește conținut de la parteneri precum Bloomberg Media, CNN, Fortune, Fox News, Sports Illustrated, USA TODAY și alții. Cu toate acestea nu știm ce parteneri ar fi ales sau nu compania pentru Samsung News în Europa. Samsung nu a dat nicio explicație până acum în acest sens.

Totuși venirea aplicației Samsung News în Europa este o veste bună pentru utilizatorii de telefoane Samsung Galaxy. Aplicațiile de știri sunt foarte utile, oferă tot felul de conținut, folosesc algoritmi și AI pentru a sugera știri relevante pentru utilizator. Vă este mai ușor ca niciodată să descoperiți știri și conținut care vă interesează scutindu-vă să căutați pe web lucruri interesante de citit sau vizionat.

Sports Illustrated este o revistă săptămânală de sport din SUA fondată în 1954. Are peste 3 milioane de abonați și este citită de ~23 de milioane de oameni săptămânal. Michael Jordan (de 50 de ori) și Mohamed Ali (38) au fost de cele mai multe ori pe coperta revistei.

În SUA, mai multe publicații mari sunt deja folosite de aplicație. Printre acestea se numără CNN, Sports Illustrated și Bloomberg. Deși nu există nicio garanție că acestea ar ajunge pe piața europeană, este probabil ca o selecție similară de publicații cunoscute din Europa, dar și din SUA să fie incluse.

Nu există nicio confirmare cu privire la momentul lansării aplicației În Europa. Cu toate acestea, având în vedere că un eveniment Galaxy Unpacked va avea loc în iulie, există șansa să fie lansată atunci sau acolo să aflăm mai multe informații despre Samsung News în Europa.