Samsung a lansat Samsung Newsroom Germania

1306

Samsung a anunțat că a lansat un nou portal pentru fanii săi fideli din Germania, Newsroom Germania.

Firma va putea folosi portalul on-line pentru a răspândi noutățile despre perspectivele de afaceri, activități civice, știri despre companie și produsele ei, cu anunțuri în limba germană.

Pentru a fi sinceri, trebuie să spunem că suntem surprinși că un Newsroom german nu a fost introdus mult mai devreme.

Samsung operează în zona Rin-Main de mai mult de 30 de ani, iar în acest timp Germania a devenit una dintre primele cinci piețe ale lui Samsung la nivel global.

Acesta este al șaptelea Newsroom dedicat, care, Samsung Electronics la lansat, după cele din Brazilia, Coreea, India, Vietnam, și SUA. Compania a dezvăluit că intenționează să lanseze mai multe versiuni în diferite țări anul viitor pentru a „împărtăși poveștile sale cu cât mai multe regiuni, în cât mai multe limbi.”

În prezent, Samsung este lider de piață pentru telefoane mobile, televizoare, frigidere side-by-side și display-uri de format mare din Germania.

Samsung a fost, de asemenea, evaluat ca „Marca comercială a anului 2016”, de YouGov BrandIndex 2016, o autoritate de măsura a percepției mărcii.

YouGov este o firmă, cu sediul în Marea Britanie, cu operațiuni în Europa, America de Nord, Orientul Mijlociu și Asia-Pacific. Spre deosebire de alte servicii care se ocupă cu informații de brand, YouGov BrandIndex măsoară continuu percepția publică a mii de mărci din zeci de sectoare, cu noi interviuri(2,5 milioane de interviuri/an), pentru a monitoriza o imagine globală a brandurilor.

SURSĂSamsung News