Samsung va lansa noi smartphone-uri la CES 2018

1726

Mai multe informații recente sugerează că Samsung va lansa la Consumer Electronics Show, CES 2018, care va avea loc în luna ianuarie în Las Vegas, noi smartphone-uri din gama medie. Ca întotdeauna Samsung va avea o prezență importantă la expoziția anuală din Statele Unite iar la această ediție din 2018 gigantul tech sud-coreean va lansa noi modele de electrocasnice și televizoare. Noile notebook-uri pe care compania le-a anunțat la începutul acestei săptămâni vor fi prezentate și ele la CES 2018 luna viitoare.

Nu trebuie să avem emoții în privința lansării duo-ului Galaxy S9 și S9+, aproape sigur nu va vedea în ianuarie Las Vegas-ul, noul pilot va fi probabil prezentat la Mobile World Congress 2018 din Barcelona. Acesta va avea loc în ultima săptămână din februarie 2018.

Stirile din Coreea de Sud de la la ETnews ajunse la noi prin intermediul SamMobile, susțin că Samsung va lansa luna următoare telefoanele Galaxy A8 și Galaxy A8+ (2018) la Consumer Electronics, în timp ce LG se spune că va dezvălui versiunea 2018 a modelului său K10.

Cu toate că viitoarele modele Galaxy A sunt considerate din gama medie, „mid-range„, ele vor fi destul de diferite în ceea ce privește specificațiile și aspectul. Cele două noi telefoane redenumite de Samsung Galaxy A8 și A8+ vor avea multe caracteristici din pedigrí-ul emblematicelor modele Samsung Galaxy S8 din acest an. Galaxy A8 (2018) și A8+ (2018), care vor înlocui pe Galaxy A5 și A7, sunt setate să fie full-screen, cu ecrane AMOLED și un raport de aspect 18: 9, dar cu un preț mai mic decât cele din gama superioară Galaxy S.

AMOLED (Active-Matrix Organic Light-Emitting Diode), tehnologia cu diode emițătoare de lumină, OLED a fost inventată de compania Eastman Kodak în 1987. Kodak a lansat câteva dintre cele mai vechi produse echipate cu OLED, inclusiv prima cameră digitală cu un ecran OLED de 2,2 inch cu 512 x 218 pixeli, EasyShare LS633 în 2003.

Zvonurile spun și despre o posibilă prezentare a telefonului Samsung Galaxy J2 (2018) la CES 2018. Samsung nu a confirmat încă acest lucru, așa că rămâne să vedem ce telefoane va anunță divizia sa de telefonie mobilă la acest eveniment. Deși aceste informații nu sunt oficiale nu ar trebui să fim surprinși dacă Samsung va prezenta aceste noi telefoane. Istoricul lansărilor firmei Samsung ne spune că acesta este intervalul normal de lansare a noilor telefoane reactualizate din cele două game.

Vom vedea în curând dacă aceste informații sunt corecte, CES-ul este aproape, va începe la 9 ianuarie și se va încheia la 12 ianuarie.