Acasă Stiri Samsung limitează vânzările lui Galaxy Note 7 FE în Corea

Samsung limitează vânzările lui Galaxy Note 7 FE în Corea

Conform ziarului The Korea Herald, Samsung Electronics limitează vânzările lui Galaxy Note 7 FE în Corea de Sud, compania confirmând că nu are intenția de a lansa mai multe Galaxy Note 7 FE – versiunea renovată a lui Note 7, pe piața coreeană.

În ciuda popularității uriașe de care se bucură nou lansatul Note 7 FE de la debutul său săptămâna trecută, un oficial Samsung citat de pagina economică The Investor a declarat:”Nu avem planuri de a lansa mai multe telefoane Galaxy Note 7 FE în Corea de Sud„.

Această declarație vine în contextul în care Note 7 FE are un succes în aceste zile în Corea de Sud.

Samsung a declarat cu ceva timp în urmă că intenționează să vândă doar 400.000 de unități din aceste telefoane în Corea de Sud.

Planurile pentru lansarea sa globală nu au fost încă stabilite, dar sursele spun că telefonul ar putea să ajungă și pe alte piețe decât cele estimate inițial încă din cursul acestei luni. Să nu uităm că Samsung a produs aproximativ 3 milioane de Galaxy Note 7, iar defecțiunile survenite la acest telefon au afectat doar 330 de bucăți. Deci sunt disponibile încă un număr mare de unități.

Țările vehiculate inițial ca posibile piețe de desfacere pe lângă Corea de Sud, au fost China și Vietnam.

Vietnam – Republica Socialistă Vietnam este denumirea oficială, un regim comunist cu o economie capitalistă. Are o populație de aproape 93 de milioane de locuitori. Vietnam este al doilea exportator de cafea din lume, după Brazilia. Împăratul Minh Mang, a avut 500 de soții, 143 de copii și peste 700 de concubine!

Telefonul a ajuns pe piață pe 7 iulie, iar ca urmare, numărul de noi abonați mobili a crescut la aproximativ 24.000 pe zi, comparativ cu media de 15.000 pe zi înregistrată în ultimele săptămâni.

Phablet-ul se vinde pentru echivalentul a 608 $, care este o sumă semnificativ mai mică decât prețul originalului Note 7.

Chiar dacă operatorii de telecomunicații din Corea de Sud nu au dezvăluit cifra de vânzări pentru Galaxy Note FE, observatorii din industrie cred că majoritatea noilor clienți achiziționează cel mai recent telefon Samsung, având în vedere că nu s-au lansat noi telefoane în ultimele săptămâni.

„Piața telecomunicațiilor este revitalizată grație lui Note 7 FE care este mai ieftin decât telefoanele premium, dar are incluse caracteristici de vârf„, a declarat un oficial de la o companie locală de telecomunicații.

Mai ales Blue Onyx și Blue Coral, două dintre cele mai populare culori ale lui Note 7, se vând rapid și cel mai bine la magazinele de vânzare cu amănuntul.

Văzut ca o „ediție limitată”, Note 7 FE se vinde ca pâinea caldă în Corea de Sud, probabil și pentru faptul că fanii vor să pună mâna pe o „bucată de istorie”.

Cu toate acestea, Samsung se mulțumește cu numărul de telefoane care la impus pentru piața internă și spune că nu intenționează să mai suplimenteze cantitatea de telefoane pentru piața coreeană.

Samsung Galaxy Note 7 FE are practic aproape toate componentele care sunt montate în Note 7 telefonul original, cu excepția bateriei care a fost redusă de la 3.500 mAh la 3.200 mAh.

Software-ul lui Galaxy Note 7 FE a primit câteva upgrade-uri, printre care asistentul de inteligență artificială Bixby și sistemul de operare Android Nougat, utilizat în Galaxy S8 și Galaxy S8+.

Samsung a declarat că va decide mai târziu în această lună dacă va vinde Fan Edition pe alte piețe globale, dar unele surse din industrie se așteaptă la lansarea globală a phablet-ului chiar în cursul acestei luni.

Potrivit site-ului francez phonandroid.com, Galaxy Note 7 FE ar putea ajunge și în Franța la sfârșitul acestei luni. „Lista țărilor nu a fost specificată, dar este posibil ca Franța să se afle printre ele” am citat dintr-un articol apărut acolo.

Procesorul Qualcomm Snapdragon 821 este așteptat să fie prezentat în modelul Note 7 FE pentru celelalte piețe globale.

Stiri

Samsung are o cotă de piață enormă pe piața globală TV în Q3 2020

Samsung Electronics Co. a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în Q3 2020. Informația a fost făcută publică de...

Samsung exportă din India de 20 de ori mai multe telefoane decât Xiaomi

Marea majoritate a telefoanelor mobile care au fost exportate din India în trimestrului trei 2020 au fost realizate de Samsung. Companiile de...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu S Pen va fi lansat în iunie 2021

Ultimele zvonuri afirmă că Samsung va lansa următorul smartphone cu ecran pliabil în iunie 2021. Botezat cu numele Galaxy Z Fold 3,...

Samsung Galaxy S21 Ultra singurul model din serie cu ecran curbat

Samsung este un brand care începe anul cu lansarea dispozitivelor sale din seria Galaxy S. Anul viitor, compania este pregătită să-și lanseze...

Serviciul Samsung TV Plus disponibil pe mai multe telefoane Galaxy

Compania sud-coreeană a introdus serviciul său gratuit Samsung TV Plus în 2015. Dar acesta a început să capete o importanță tot mai...

Câteva sfaturi despre cum trebuie păstrat smartphone-ul curat

Spălarea minuțioasă a mâinilor și alte practici igienice au devenit aspecte cheie ale vieții noastre de zi cu zi. La fel menținerea...

iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra: Care este cel mai bun?

Smartphone-uri de excepție sunt destul de puține pe piață, în mare parte și din cauza prețului mare. Recent am primit un nou...