Samsung Notebook 9 updatat cu cea mai nouă tehnologie

1722

Samsung Notebook 9 oferă cele mai recente noutăți în tehnologia Notebook, într-un design elegant și luminos.

Cu caracteristici avansate, inclusiv conectivitate îmbunătățită, afișare premium și un nou standard suplimentar de securitate, Samsung Notebook 9 oferă performanță și portabilitate pentru a merge cu el oriunde ai nevoie.

 

Design elegant și luminos
  • Designul, rafinat și elegant, Samsung Notebook 9, 13.3-inch și 15 inch au o ramă ultra-subțire și afișare până aproape de muchie, stabilește un nou standard de design și vă oferă mai mult ecran pentru a face tot ceea ce doriți.
  • Ireal de luminos, Samsung Notebook 9 de 13.3-inch și de doar 0,82 kg. este cel mai ușor notebook de pe piață, se poate transporta foarte ușor fără effort, în orice deplasare sau călătorie mergeți. Un laptop ultraportabil. Este combinația perfectă de performanță și portabilitate.
  • Versatil, display-ul lui Samsung Notebook 9, se deschide la 180°, ceea ce simplifică prezentările de imagini cu prietenii, colegii și familia.
  • Durabil, cu o structură unică și o carcasă elegantă bazată pe Micro Arc Oxidation (MAO proces electrochimic de tratare a suprafețelor cu oxid de metal, pentru protecție și pentru a crește rezistența la uzură, șocuri, coroziune, căldură etc.)

samsung-notebook-9-updatat

 

Caracteristici avansate pentru performanță puternică și conectivitate
  • Performanță puternică, Samsung Notebook 9 nu este doar un dispozitiv frumos, dispune de pachete de putere și performanță. Acesta este echipat cu cea mai recentă generație Intel Core i7 / i5, precum și cea mai rapidă stocare și memorie.
  • Caracteristici de conectivitate, Samsung Notebook 9 oferă soluții software exclusive pentru partajarea cu alte dispozitive, inclusiv smartphone-uri. În fișierul de mesaje și în galerie, utilizatorii pot partaja cu ușurință fișiere mesaje și fotografii oricând, și oriunde.

 

Baterie cu încărcare rapidă
  • Durată lungă de viață a bateriei, la Samsung Notebook 9 bateria durează 7 ore la o singură încărcare. Mai mult decât suficient pentru o zi la birou, sau chiar un zbor internațional.
  • Adaptor de încărcare rapidă, utilizatorii pot reîncărca complet Notebook Samsung 9 în 80 de minute, sau pentru a avea 2 ore de baterie urgent disponibilă, în doar 20 de minute.
  • USB tip C , cel mai recent port-USB tip C, permite utilizatorilor să încărce computerul portabil Samsung 9 prin intermediul unui încărcător de telefon celular și permite transferul rapid de date și o conectivitate cu alte dispozitive.

 

Securitate îmbunătățită cu senzor de amprente

Securitatea este întotdeauna în capul listei, acesta este motivul pentru care Samsung Notebook 9 include un senzor încorporat de amprente precum și suport pentru Windows Hello, care permite conectare securizată cu o singură atingere, astfel încât utilizatorii se pot conecta la calculator, fără tastarea unei parole.

 

Experiență cu tehnologia Premium display

Afișează-Full HD, Samsung Notebook 9 a fost creat cu un ecran uimitor de captivant full-HD, are culori strălucitoare, vii și precise.

Dispunând de Samsung RealView Display, Samsung Notebook 9 duce experiența de vizionare pe noi culmi, cu un nivel ridicat de luminozitate, culori fidele și un unghi larg de vizualizare.

De asemenea, la modul în aer liber, cu o comandă rapidă se poate stimula instantaneu claritatea ecranului atunci când se lucrează sub lumina directă a soarelui.

Zvelt cu o durată de viață a bateriei fantastică, ultraportabil, o combinație de caracteristici pentru a satisface nevoile tale în orice situație – Samsung Notebook 9.

Mai jos aveți specificațiile acestor minunății.

   Notebook 9 (15-inch) Notebook 9 (13.3-inch)
SISTEM DE OPERARE WINDOWS 10 Home WINDOWS 10 Home
PROCESOR 7TH GEN INTEL® CORE™ i7 7TH GEN INTEL® CORE™ i5/i7
DISPLAY  350nit, FHD (1,920X1,080), 178°, LR, sRGB 95% Delta E<2.5, Outdoor mode (500 nits), Video HDR  350nit, FHD (1,920X1,080), 178°, LR, sRGB 95% Delta E<2.5, Outdoor mode (500 nits), Video HDR
GRAFICĂ SHARED SHARED
STORAGE PCIe NVMe, up to 256GB SSD SATA3 SSD, up to 256GB SSD
MEMORY DDR4 dual channel, up to 8GB (on board) DDR4 dual channel, up to 8GB for i3, up to 16GB for i7 (on board)
WIRELESS 802.11 ac 2X2 802.11 ac 2X2
BLUETOOTH Bluetooth 4.1 Bluetooth 4.1
SUNET 1.5W X 2 SPEAKERS 1.5W X 2 SPEAKERS
CAMERĂ INTEGRATĂ 720p 720p
MICROFON Internal Dual Array Digital Mic Internal Dual Array Digital Mic
TASTATURĂ 1.5mm stroke, backlit, curved keycap, fingerprint sensor 1.5mm stroke, backlit, curved keycap, fingerprint sensor
 PORTURI  I/O 2XUSB 3.0, 1XUSB 2.0, 1XUSB-C, HDMI, MicroSD, HP/Mic 2XUSB 3.0, 1XUSB-C, HDMI, MicroSD, HP/Mic
ADAPTOR AC 45W small adaptor 45W small adaptor
DIMENSIUNI 347.9 X 229.4 X 14.9mm 309.4 X 208 X 13.9mm
GREUTATE 0,89 kg. 0,82 kg.
BATERIE 30Wh, Fast Charging, External Battery Charging 30Wh, Fast Charging, External Battery Charging
CULOARE   Light Titan   Light Titan
SOFTWARE Wi-Fi Transfer, Simple Sharing, PC Message, PC Gallery, SideSync Wi-Fi Transfer, Simple Sharing, PC Message, PC Gallery, SideSync

 

SURSĂSamsung News