Samsung va transmite repetate notificări pe modelele Note 7 cu probleme

1495

Samsung a anunțat că în această săptămână va emite repetate notificări pe toate modelele Galaxy Note 7 din Statele Unite, prin care vor avertiza în mod repetat clienții că telefonul lor este nesigur și ar trebui să fie schimbat, în cazul în care este vorba de bateria defectă.

notificare-galaxy-note-7-nesigur-sua

Dispozitivele comercializate de operatorul de telefonie mobilă din Statele Unite Verizon au primit  deja notificarea. Se așteaptă ca și ceilalți furnizori exclusivi să trimită notificarea zilele astea.

Modelele libere de rețea vor primi notificarea spre sfârșitul săptămânii. Mai multe informații apărute în ultimul timp în media scrisă dar și în mediul online sugerează că notificările vor începe să ruleze începând de sâmbătă.

Gigantul high-tech din Coreea de Sud șine la statutul său și va încerca să rezolve cât mai repede această neașteptată problemă. Phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 a fost unul extrem de așteptat de fanii și simpatizanții telefoanelor mobile Samsung dar, în special de fanii gamei Galaxy Note. Aceste telefoane cu ecranul lor fenomenal și stylus-ul caracteristic sunt foarte apreciate de fani.Suntem siguri că firma sud-coreeană va rezolva în cele din urmă această problemă, pentru a da satisfacție utilizatorilor acestor telefoane și, pentru a nu da satisfacție companiilor concurente de pe piața de telefonie mobilă.

Peste 500.000 de modele ce urmează a fi înlocuite complet în Statele Unite.

SURSĂBusinessinsider UK