Samsung așteptat să lanseze un nou smartwatch la IFA 2018

1095

Gigantul high-tech Samsung va lansa un nou smartwatch în cursul acestui an. Ultimele informații sosite din Coreea de Sud sugerează că firma Samsung intenționează să facă acest lucru la expoziția comercială IFA 2018 Berlin, care va avea loc în luna septembrie a acestui an. Acesta va fi succesorul lui Samsung Gear S3, dar, dacă se cred ultimele informații este posibil să nu se numească Samsung Gear S4.

Samsung a depus cu ceva timp în urmă o cerere pentru a proteja marca Galaxy Watch și există mai multe informații că numele acesta va fi cel purtat de viitorul ceas inteligent de la Samsung. Sunt, de asemenea, zvonuri din surse de obicei bine informate că Samsung intenționează să-și aducă tracker-urile de fitness și toate dispozitivele wearable sub brandul Galaxy.

Această ultimă informație din Coreea de Sud menționează, de asemenea, că smartwatch-ul Samsung poate fi numit Galaxy Watch. Compania Samsung atrage atenția asupra conectivității smartwatch-ului cu smartphone-urile Galaxy, deși acest lucru nu înseamnă că smartwatch-ul nu se va putea cupla cu smartphone-urile non-Galaxy.

Samsung ar putea fi cu acest viitor ceas inteligent în căutarea unui smartwatch care să poată concura cu noul Apple Watch. Sunt zvonuri că Apple intenționează să lanseze mai târziu în acest an un nou smartwatch. Apple Watch înregistrează o creștere substanțială pe acest segment al pieței dispozitivelor portabile și este fără îndoială cel mai mare rival al smartwatch-urilor Samsung. Noul model Samsung poate fi considerat un competitor pentru viitorul Apple Watch.

Prima siglă Apple, proiectată de Ron Wayne, îl arată pe Sir Isaac Newton așezat sub un măr. Aproape imediat a fost înlocuită de „Apple curcubeu” al lui Rob Janoff, silueta colorată de curcubeu a unui măr cu o mușcătura în el. Sigla a fost concepută cu o mușcătură pentru ca mărul să nu fie confundat cu o cireașă.

Nu se știu prea multe detalii în acest moment despre viitorul dispozitiv Samsung care urmează să fie lansat în acest an. Au fost informații că viitorul Samsung Galaxy Watch / Gear S4 va veni cu Bixby la bord. Designul în sine ar putea fi modificat, fiind mai siluet, prin noile tehnologii folosite la fabricarea procesorului, rezultând în același timp și un spațiu mai mare pentru baterie.

Vom afla în mod sigur mai multe informații despre Galaxy Watch / Gear S4 în săptămânile viitoare. IFA Berlin 2018 pare a fi locul potrivit pentru Samsung să prezinte acest dispozitiv.

SURSĂSamMobile