Samsung nu pare să dorească trecerea la display-ul 4k pentru 2016

1316

Sony a trecut la display-ul 4K pentru cel mai recent high-end smartphone al său, Xperia Z5 Premium, însă alți producători importanți nu par să dorească trecerea la ecrane UHD pentru 2016. Aparent cele două companii din Coreea de Sud, Samsung Electronics și LG Electronics se numără printre cei ce nu se grăbesc să facă trecerea la un display 4K.

Câteva rapoarte recente din Coreea de Sud sugerează că gigantul high-tech Samsung Elecrtonics și conaționalii săi de la LG Electronics vor rămâne la ecrane 2K pentru principalele lor device-uri, la fel ca la dispozitivele lansate în acest an. Sau cel puțin aceste sunt informațiile din acest moment. Acest lucru se poate schimba în orice moment. Motivul pentru această alegere pare să fie lipsa unei soluții pentru a împiedica supraîncălzirea ecranelor 4K.

Suntem siguri că viitorul va aduce trecerea tuturor firmelor la aceste afișaje 4K, sunt mi strălucitoare mai fidele în prezentarea culorilor iar utilizatorii așa ceva așteaptă.

Mai mult, în acest moment conținutul 4K este insuficient. În plus, nu s-a observat o cerere suficientă pentru telefoane cu display 4K de la firmele competitoare. Raportul susține de asemenea necesitatea unei conectivități 5G pentru download-ul conținutului 4K, conexiune ce va fi disponbilă din 2018.