Samsung nu va prezenta smartphone-ul Galaxy S8 la MWC

1372

Gigantul tech Samsung Electronics Co Ltd a declarat azi 23.01.2017 că nu va prezenta smartphone-ul Samsung Galaxy S8 la expoziția Mobile World Congress (MWC) din Barcelona în acest an, sugerând că lansarea modelului pilot poate fi mai târziu în cursul anului 2017.

Dong Jin Koh, Președinte al Mobile Communicatons Business, Samsung Electronics a declarat că telefonul nu va fi lansat la evenimentul MWC din Barcelona, care începe la data de 27 februarie, spre deosebire de smartphone-urile anterioare Galaxy S.

Președintele nu a spus nimic despre data când Samsung va lansa noul său smartphone-pilot.

Rapoartele sugerează că societatea va organiza un eveniment pe 29 martie și va vinde probabil receptorul în a treia săptămână a lunii aprilie.

Koh nu a comentat de ce compania Samsung va lansa noul telefon premium mai târziu, sau dacă această întârziere se datorează problemelor de securitate avute de Samsung cu dispozitivul pilot Note 7.

În ultimii ani Samsung a lansat noile telefoane din seria Galaxy S, la evenimentul Mobile World Congress din Barcelona.

 Mobile World Congress este cea mai mare expoziție din lume pentru industria de telefonie mobilă unde sunt reprezentați cei mai importanți operatorii de telefonie mobilă, producătorii de dispozitive și furnizori de tehnologie din domeniul telefoniei mobile din întreaga lume. Evenimentul 2017 va avea loc la Barcelona, Spania între 27 februarie și 2 martie 2017. 

MWC 2017 are loc luna viitoare și au existat rapoarte care sugerează că am putea ajunge să vedem Galaxy S8 la eveniment.

Samsung a confirmat acum că acest lucru nu se va întâmpla.

Există o mulțime de speculații pentru Galaxy S8, este de așteptat să fie un upgrade major față de predecesorul sau.

Este, de asemenea, primul smartphone pilot care Samsung îl va lansa după dispariția lui Galaxy Note 7.

VIAReuters